Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első orálos kalandotok?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és hogyan történt?2020. nov. 14. 14:01
1/71 anonim válasza:
17 voltam, és fanatsztikus volt, soha nem felejtem el
2/71 anonim válasza:
Ugyanilyen kérdés van naponta de ugyanaz a válasz
Saját nemmel 17-18 évesen érettségim évében, egy korombeli sráccal (más suliból), azzal a kamu indokkal járkáltam hozzá hogy közösen tanulunk meg dolgozunk ki tételeket.
Előtte kb 1 hónapig irkáltunk csak az akkori MSN-en meg képeket küldtünk, párszor találkoztunk, kajáltunk stb utána már jártunk össze 2 évig még
3/71 anonim válasza:
Egy jó nagy szopás volt az első élményem.
4/71 anonim válasza:
Kb egy éve kipróbáltam, mert láttam hogy milyen élvezettel szokták nekem csinálni. Hát, maradtam a szopatásnál.
5/71 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de szoktam fantáziálni róla.
6/71 anonim válasza:
Nagyon jó volt, sokkal jobb, mint amire számítottam. Azóta is, ha van rá lehetőség, csinálom.
7/71 anonim válasza:
Két évekb, hogy átestem az első kölcsönös orál élményen saját nemmel- nekem tetszett, és csinálnám is még. 55 éves vagyok.
8/71 anonim válasza:
Régi vágyam sráccal is. Gumiban 1x volt de az 16 évesen. Nem maradandó emlék. A srác farka inkább megmaradt mert 21cm volt 16 évesen neki. Irigyeltem. És nagyon sok spermája is volt amit szintén irigyeltem. Azonban azóta csak mostanság jött elő a gondolat bennem...
9/71 anonim válasza:
Nagyon furcsa de élveztem és jó lenne még át élni 37 éves voltam a srác 29
10/71 anonim válasza:
Nekem egy öreg fasszal volt. Ő szopott. Borzalmasan szarul éreztem magam utána. Így tehát nem engedem többet férfinek, hogy szopjon.
Én viszont nem szoptam még...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!