Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első bi/meleg kalandotok?
Hát ezt itt,nem kötöm midenki órára.
De meló helyen.
Átmentem legjobb barátnőmhöz, és akkor :)
Mindig az ágyban kockultunk meg ilyenek, és akkor elkezdett tapizni meg csókolgatni a nyakam :) aznap többre nem jutottunk, de minden alkalommal egyre messzebb mentünk.
Mindkettőnknek első volt, szóval fontos volt a fokozatosság.
Jó hogy nektek jó emlék. Engem anno gyógyúszáson egy másik akkor 18 éves srác nézett. Én 16 voltam asszem vagy 15.
Mivel az öltőzben és a zuhanyban kevés hely volt néha várni kellett és csak utána jutott be az ember. Így történt akkor is.
Aztán egyszer volt hogy én voltam az utolsó a zuhanyba. Már ott nézegetett. A lényeg, hogy a végén úgy alakult, hogy lefogott és arra kényszerített, hogy szopjam le.
Majd később több ilyen is volt. Szóval nekem a fürdő így nem jó emlék. Később meleg lettem amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!