Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első orálos kalandotok?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és hogyan történt?2020. nov. 14. 14:01
11/71 anonim válasza:
Rettentően izgultam előtte, pedig aztán mint kiderült, semmi okom nem volt rá. Nem olyan hű, de nagy dolog, ellenben rohadtul izgató. Még úgy is, hogy 2 perc alatt elment, és utána megdugni sem akart, mondván elfáradt.
12/71 anonim válasza:
13 évesen a szomszéd sráccal .eleinte csak néztük egymásét meg huzogattuk.
13/71 anonim válasza:
17 voltam jó volt. De ma már máshogy csinálnám.
14/71 anonim válasza:
15 voltam simogattam nadrágon keresztül és egyszer csak elővette
15/71 anonim válasza:
14 voltam. Szomszéd egyetemista sráccal közös masztizás volt angol gyakorlás után.. Aztán egymásnak is kivertük. Kb. egy évvel kősőbb nagyon beindultunk és le is szoptam, ő is engem.
16/71 anonim válasza:
17 voltam, a párommal történt. Önként vállaltam be, ő nem eröltette. Csak addig és úgy csináltam, ahogy nekem még jól esett, így jó emlékként maradt meg.
17/71 Gabipasika válasza:
5-6 éve történt. Brutál izgultam. Akkor fura volt, de most újra szeretném átélni. Szívesen szopnék szép farkat.
38/F
18/71 anonim válasza:
15 voltam, idősebb sráccal, csókolóztunk a szobájában egysezer csak elővette megkért rá, én meg csináltam.
19/71 anonim válasza:
18 voltam. A srác erőltette, hogy próbáljam meg. Nem is élveztem, főleg hogy így kérte. Sőt nagyon utaltam akkor magamat!
A következő párkapcsolatomban nagyon türelmes volt velem a párom és azóta nagyon imádok örömet okozni a másiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!