Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon vonz a dolog, érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonz a dolog, érdemes lehet?

Figyelt kérdés

Borzalmasan érdekelne, hogy milyen lehet együtt lenni egy transzival, vagy ha nem is együtt lenni vele, de látni ahogy kielégíti magát. Olyan érdekelne, aki eléggé nőies, de a szerszáma még teljesen rendben van.

Érdemes lehet rosszlányok.hu, vagy hasonló oldalon keresgélni, hogy meg tudjak élni egy ilyen élményt?

2020. nov. 5. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is izgatna, de:

1, Tartok tőle, hogy élőben azért nem annyira nőies, mint a videokban

2, Prostival nem.

Tehát a lehetőség egyenlő a nullával :)

2021. jún. 29. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogy néz ki egy "nő" lófejjel?
2021. jún. 30. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én akár shemale-re, akár interszexuálisra (hím és női nemiszervvel rendelkezik egyszerre) is nyitott vagyok. De tapasztalatom nincs, ötletem sincs, hol, hogyan kivel lehetne. Nem prostit.

A rosszlányok-on egy hasonló oldalakon amúgy csak prosti van? Van léteznek olyan csajok, akik pl mert nimfománok, folyton f@szra vágynak, nem kérnek pénzt?

2021. júl. 20. 17:31
 14/14 A kérdező kommentje:
A rosszlányokon hivatásosak vannak igen, szoktam nézelődni, remélem úgy alakul majd az élet, hogy nem kell ilyesmihez folyamodnom, de azt hiszem képtelen lennék ellenállni hosszútávon. Ha majd nem tudom végképp leküzdeni a dolgot azt hiszem ott fogok megkeresni valakit.
2021. júl. 20. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!