Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes dolog próbálkozni elmagyarázni a homofóboknak, mi is a homoszexualitás?
csak ha kérdezi akkor
téged érdekel most hirtelen a paprikás krumpli receptje?
na kb ilyen
Szerintem is hagyd rájuk,majd ha érdekli,úgy igazán a téma,akkor úgyis utánanéz az illető.
Egyébként meg,ki vagy te,hogy el kell hinni a te teóriádat?
Nem bunkózok,csak nem biztos,hogy elfogadja a te elgondolásodat az a valaki,hiszen te is csak hallottál ezt-azt,de ha éppen átéled,az sem változtat a dolgon sokat.
hidd el, hiaba akarnad nekem bemagyarazni, hogy ez normalis, nem hatna meg, ahogy senki mast sem.
18/L
Persze hogy nem normális, csak éppen senkinek nem a saját döntése hogy hogy most homoszexuális, holnaptól hetero vagy fordítva.
A homofóbia a korlátoltság egyik megnyilvánulási formája.
Egy primitív embernek ne mond az hogy primitív, mert ő ezt nem érti, pont azért mert primitív.
Utolsó, az, hogy az emberek nem mindig rendeltetésszerűen használják a testüket, az tény, de hogyan magyaráznád az állatvilág homoszexualitását? Hogy tudományos tényeknek nem hiszel, az már más probléma.
Amúgy igaz, csak úgy beleszólni mások beszélgetésébe más témákban is bunkóság.
*utolsó előttinek
20:00-ás, de igen, normális, evolúciós funkciója van :D Úgy látom, hogy az elfogadóbb emberek sincsenek mindennel tisztában, lehet lejjebb adom az elvárásaimat a homofóbokkal szemben is.
utolsónak: Van egy csomó pride (pl. roma), amik úgyszintén hasonló célúak. Az lmbtq pride céljai, hogy 1. megemlékezzen a stonewall-i eseményekről; 2. Egyenlő jogokat küzdjön ki ezen kisebbségnek azáltal, hogy minél nagyobb tömeg elmegy -> elfogadottabbá válik a melegség/queerség -> többen felvállalják identitásukat -> "a felsőbb hatalmak" kénytelenek lesznek elismerni a kissebbség jelentőségét; 3. Megmutatni, amit másként nem tudna az ember: Ez az amire sokan azt mondják, hogy "undorító, hogy mutogatják magukat...", de igazából mit csináljanak? Hétköznap úgy festenek, mint mindenki más itt viszont bárki lehet hercegnő (ha akar...). A lényeg, hogy megmutatják a különbséget, jó kissé felnagyítva, de megmutatják. Már ha belegondol az ember, hogyan szoktak egyesek meccsre járni, koncertre, esetleg fesztiválra... már bocs, de az sem másabb.
(Hú, de elkalandoztam...)
Szerintem jól teszed, hogy okítod azokat, akiket tudsz (természetesen, ha igénylik és engedik). Elvégre az ember egyedül álló lény a földön, mely egész életében tanul. Sok sikert! :D
(Bár ezek az elméletek nem teljesen bizonyítottak, így nem alátámaszthatóak, ezért én inkább arra próbálnám meg megtanítani őket, hogy lássák, hogy két azonos nemű is lehet szerelmes. + hogy sok előnye van :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!