Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösen kiverni szoktatok haverral vagy valakivel? Egymásnak is szoktatok? Jobb így mintha egyedül csináljátok?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nincs pedig szívesen kiorobalnam egy korombelivel.
18f
2020. okt. 29. 17:27
2/10 anonim válasza:
Hányszor tesszük még fel a haverral való farokverést kérdésnek??? Kérdező ha ennyire ezt akarod akkor menj fel egy meleg társkeresőre és keress ott közös farokverésre pasit
4/10 anonim válasza:
Szoktuk. Egymásnak is, magunknak is. Szopni is szoktunk.
Nyilván jobb mint egyedül.
5/10 anonim válasza:
Sok haverral csináltam már, sőt mást is. De nem ilyen GYK huszárokkal, akik erre verik, hanem élőben és tényleg nagyon tuti!
6/10 anonim válasza:
Mi régebben nyári táborban gyakran csináltuk fiúk és lányok egy helyen.
7/10 anonim válasza:
Szoktam haverokkal
Volt már olyan is mikor egymásét vertük
Jobb mint egyedül
8/10 anonim válasza:
18 évesen már mást is kellene, nemcsak verni. Nyugodtan szphatnád is haverodat, vagy még is dughatna keményen!
10/10 anonim válasza:
Engem is érdekel. Ha gondolod írj. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!