Mennyit van egyedül a kisbabátok egy nap? Úgy értem, hogy főzéskor, mosáskor, takarításkor? Vagy ti, hogy csináljátok?
szia
az én kislányom 8 hetes, és én úgy csinálom hogy vettünk neki egy szobai babaszéket (vizszintesig dönthető - később etetőszéknek is jól esz) és abba hordozom magammal a lakásban. ha úgy érzem hogy jól elvan egyedül, akkor beteszem a nappaliba, bekapcsolom a babazenét neki, és egy jó látható távolságon belülre teszek neki egy plüssállatkát és hagy gügyörésszen egy picit egyedül. Szerintem kell egyedüllét is a piciknek, különben nagyon anyámasszonykatonái lesznek.
Juj, (ezt arra írom aki nem hagyja magára egy percre se) magával is kiszúr meg a gyerkőccel is.
A szomszéd csajsziéknál van ez, egyfeszt ölben van az 1 éves baba mindig szórakoztatják, sosincs egyedül, szülőkkel alszik stb.
Ne tudjátok meg milyen palávert kiver ha véletlen egyedül kell legyen..
Én a fiamat is és a lányomat is hagyom/hagytam mindig is egyedül próbálkozni.
Nekem a habtapin a játszóív alatt voltak sokat ( vagyis a láynom még van is mert csak 4 hós).
Nekünk is pihiszékünk volt de mostmár hogy forog, abban nem érzi jól magát mert nem tud úgy mozogni, de nem ez a lényeg, hanem hogy igenis kell hagyni őket egyedül is.
Nálunk amúgy a porszívózást pl.mindkettő imádta, azon volt hogy el is aludtak:))
Én mindig hagyom egyedül játszani, a játszószőnyegre teszem, vagy a kanapéra (úgy hogy ha netán fordulna nem tudjon leesni, körbebarikádozva) fölé kis állvány amim lógnak a játékok, és addig én nyugodtan meg tudom csinálni a napi teendőimet. Ha alszik akkor is csinálom a dolgom ha úgy jön ki (kivéve akkor a porszívózás).
Szerencsére elvan egyedül is, aztán pedig a közös játék, énekelés jön.
4,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!