Mennyit van egyedül a kisbabátok egy nap? Úgy értem, hogy főzéskor, mosáskor, takarításkor? Vagy ti, hogy csináljátok?
Örülök ennek a kérdésnek és a sok válasznak is. Én is folyton kérdezem magamtól, hogy miért már megint a házimunka, ha ébren van, legalább addig játssz vele, mondom magamnak.
De bizony tudom, hogy néha el kell legyen egyedül is annak érdekében, hogy később ne legyünk összeragadva, találja fel magát egyedül is.
Nálunk is van habtapi, játszószőnyeg, van, hogy ránézésekkel eljátszik, de van, hogy igényli, hogy mellette üljek. Ha tudok megyek, ha nem, jön velem a pihenőszékben, hintában, míg főzök, eszek, mosom a cumisüveget...stb.
Néha nagyon nincs el egyedül, de hagyom, hogy nyűglődjön és sokszor volt, hogy abbahagyta, és elkezdett játszani a játékaival. Már fordul, ez is leköti, meg hamarosan megy a kúszás is, akkor talán jobban el lesz egyedül.
De persze du. nagyot hancúrozunk, hisz én is élvezem, mikor nagyokat kacag, azért éreztetni kell vele, hogy nincs egyedül, számíthat anyára és egy-egy nagy közös játékra, masszírozásra!
ÉN a földre nem merem letenni,mert családi ház,tudjátok az a régi L alakú,alattunk a pince,ilyekor hideg van neki ott, vastagpléd ide vagy oda.
Pihenőszékünk van,vízsintesig dönthető és vannak felette játékok, zene bekapcs a szám.gép úgyis megy egész nap(ezért írok én is sokszor,mert csak kiszúrok egy kérdést,pötyögök és megyek tovább :D), aztán én is megyek főzni, takarítani rá-rá nézek azért mert nem bírom ki én sem,hogy ne gügyögjek be:D =tudjátok az a fajta mint a icsak kibeszélnek:D..."Szervusz Mama csillaga-virágaXD) szerintem a lányom néha zakkantnak néz:D
Jó az tényleg,hogy nem csak veled van és tudsz tőle csinálni ezt azt:)
Csak tv-t ne nagyon kapcsolj neki,mert akkor arra lesz rácuppanva(hidd el, anyum is így csinálta és függő lettem:()
^^
Ugyanígy vagyok én is, mármint hogy nincs segítségem! Itt szoktam hagyni a játszószőnyegen, a pihenőszékben, a babakocsiban bekötve. Mindig teszek valami játékot a közelébe, de sokszor egy textilpelussal is úgy eljátszik, hogy öröm nézni. Mondjuk főzni sokszor együtt szoktunk. Olyankor beszélgetünk, bohóckodok neki, stb.
Barátnőmék 8 hónapos lánya egy percet nem tud ellenni egyedül, sőt ha az apjánál csak ölben van el. Csodálkozik barátnőm, hogy éjjel nem alszik a gyerek jól. Hát azért nem, mert ölben altatják el és azonnal szaladnak a kiságyhoz hacsak megmozdul. jó anya barátnőm, de ezt az egyet tuti nem jól csinálja.
Bűntudatom van nekem is sokszor, de valamikor meg kell csinálni a dolgokat, főleg hogy nem egy eszik-alszik baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!