Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha egy lány mondja hogy bisex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány mondja hogy bisex az nrmhogy ciki de még a férfiak is jobban érdeklődnek iránta..ezzel szemben ha egy férfi mondja hogy bi akkor háralépnek kettőt ...miért?

Figyelt kérdés
Mintha valami bűn lenne vagy fertőző nyavalya. Ti mit tapasztaltok vagy hogyan?

2020. szept. 8. 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Mert a puncinyalás szexi, férfiak sggébe dugni a farkunk viszont undorító.
2020. szept. 8. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Esztétikailag jobban fest két csaj mint két pasi. Én szívesebben nézek két csajt mint akárcsak egy pasit. Meg szerintem a nőknek se jönnek be túlzottan a melegek. Nem kitolásból csinálják, de miért érdekelne őket ahogy egy faszi seggbedug egy masikat.
2020. szept. 8. 15:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Most nem konkrétan a seggbekuki a lényeg(cumi amugy is jobban esik) hanem hogy elég csak emliteni és máris le vagy írva
2020. szept. 8. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Mert a pasikat izgatja két nő együtt, ha azt mondja egy nő biszex máris az ugrik be hogy hohó nyitott a csaj, tán' még egy 3-as is összejöhet vele.

A nők meg ha azt mondja (tudat alatt) ha egy pasi biszex, aham ez kicsapongó, biztos a phaszra vágyik, az nekem meg nincs, akkor meg fog csalni. Ha neked egy ismerkedéskor az a legfontosabb h. biszex vagy akkor nem is nagyon fog tudni másra egy nő gondolni, különben mi a francért hangoztatnád?

2020. szept. 8. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

"máris le vagy írva"

- Azért vagy leírva mert ez az emberek többsége számára undorító. Ezen lehet vitatkozni meg értetlenkedni csak pont annyi értelme van mint azon hőbörögni, hogy keleten kel a nap.

2020. szept. 8. 15:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Az okra lettem volna kíváncsi,meg hogy ki hogy tapasztalja ezt. Az eddigi válaszolók a válaszaik alapján ugyanúgy "leírnák" bármelyik rokonuk,ismerősüket emiatt.
2020. szept. 8. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Mert a férfiak és a nők nem egyformák.

A férfiak 90%-a szemében szexi, ha két nő foglalkozik egymással. Pláne ha még ő is ott lehet harmadikként.

A nők 90%-a szemében pedig undorító, hogy a párja és egy másik férfi foglalkozik egymással (pláne ha még részt is kellene venni a dologban).

2020. szept. 8. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Biszex férfi vagyok, tehát bejön a férfiak közti szex, de nekem is sokkal jobban tetszik két csaj együtt, valahogy esztétikusabb :)
2020. szept. 8. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Biszex lány vagyok, de őszintén szólva szívesebben járok hetero fiúkkal. Nem azért mert undorítónak tartom, hanem mert kicsit bizalmatlan vagyok rossz tapasztalatok miatt. Túl sokszor hallottam már biszex fiúktól hogy attól hogy épp együtt vannak egy lánnyal, nekik kell a phasz is.

Én bárkivel vagyok együtt, nem csalnám meg a másik nemmel. Pedig ajánlotta már fel srác, hogy mellette kalandozhatok lányokkal is, de nem értem az ilyen fiúkat. Lánnyal is ugyanolyan jó a szex, és egy lányba is ugyanúgy bele tudok szeretni.

Na mindegy tudom hogy most le leszek szavazva, de nekem ez az oszinte véleményem, hogy a biszexség nem kifogás a megcsalásra. Sok bi fiú szerint meg de, ami bennem kicsit eltörte a bizalmat. Elnézést azoktól akik nem ilyenek.

2020. szept. 8. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

"biszexség nem kifogás a megcsalásra. Sok bi fiú szerint meg de, ami bennem kicsit eltörte a bizalmat."

Egyetértek veled. Legalábbis sokszor olvastam már ezt szexpartnerkeresőn is.

Én melegként is kerülöm a biszexeket. Nem azért mert undorodom tőlük, hanem kapcsolatot nem lehet velük kialakítani.

A társadalmi nyomás hatására előbb-utóbb családot akarnak alapítani, nem merik felvállalni magukat, vagy gyereket akarnak szimplán, amit nem tudok én megadni. Másrészt meg a tudat, hogy kevés lennék, mert alkalomadtán hiányozna neki a p-nci is. Megcsalás meg nálam nem játszik még ilyen esetben sem, ha pedig meg megtagadnám, akkor önző lennék.

2020. szept. 9. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!