Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vonz itt valakit a cuckolding?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonz itt valakit a cuckolding?

Figyelt kérdés
Lényegében az, amikor egy férfi a saját barátnőjét vagy feleségét nézi, miközben egy másik férfi azt meghágja.

2020. aug. 29. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Tudom mit jelent ez.

Engem nem vonzana, hogy a nőmet előttem qurja szét valaki.

De rengeteg embert izgat az ilyesmi.

F

2020. aug. 29. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ilyen az nekem fura. Mint az is ha a pasit akarja nézni a csaj ahogy sráccal van...
2020. aug. 29. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, önmagában a többes, gangbang is. Kellemes játékok - még akkor is ha a többség nem is érti miről szól, de amúgy sincs senkinek semmi köze hozzá hogy mit csinálunk a hálószobában, nem tartozik rájuk.
2020. aug. 29. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem vonz
2020. aug. 30. 07:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
5 évig éltem ilyen kapcsolatban életem legjobb élményeit éltem
2020. aug. 30. 07:26
 6/16 Mkdir ***** válasza:
100%
Szerintem sokakat vonz, de hogy meg is tennék az már más kérdés. Sokaknál ez csak fantázia és az is marad. Engem is vonz de csak fantáziában.Raadasul tuti nem bírnám ki hogy előbb utóbb ne tegyek semmit csak nézzem. Az inkább megalázó lenne nem érezném férfinak magam utána. A valóságban nagyon kevés ember tudna elvonatkoztatni az erzeseitől és ez azért így van rendben. Persze aki el tud vonatkoztatni annak nagyon élvezetes tud lenni úgy gondolom
2020. aug. 30. 08:12
 7/16 Mkdir ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekelne vajon ez a cuckolding létezik fordítva is? Vajon a nők mit szólnak ehhez? Őket izgatna a fordított helyzet? 😉
2020. aug. 30. 08:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem, a jelenlegi 18 éves barátnőmet szokta dugni, az egyik most már csak volt osztálytársam. Ő is magas mint én, izmos de egyben karcsú is a srác. És imádom, amikor jó keményen megdugja. Szoktunk hármasozni is.

19F

2020. aug. 30. 09:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,izgat.
2020. aug. 30. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgatott mindig,szerencsére olyan nőkkel sodort össze az élet,hogy meg tudtuk valósítani is.
2020. aug. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!