Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vonz itt valakit a cuckolding?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonz itt valakit a cuckolding?

Figyelt kérdés
Lényegében az, amikor egy férfi a saját barátnőjét vagy feleségét nézi, miközben egy másik férfi azt meghágja.

2020. aug. 29. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hármas alkalmával többször láttam, ahogy a barátom megdugta a páromat. Izgató és egyben gyönyörű látvány volt.
2020. aug. 31. 00:07
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Laikusként kérdezem, hogy miért jó nézni, ahogy más k*rja a nőtök?
2020. aug. 31. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is vonz.
2020. szept. 10. 18:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó is az.Ahogy bepucsit a másik pasinak és az jól megdongeti hátulról.A farkam szetdurran ha csak elképzelem .
2020. szept. 10. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szexuálisan izgató látni, hogy a nőd más farkával élvezi a szexet. Persze csak akkor, ha mindketten benne vagytok, és a féltékenység nem kap szerepet.

2020. szept. 11. 05:36
 16/16 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én egy nagy erős izmos testalkatú, nagy és vastag farok mérettel és rendkívül magas szexuális vággyal és potenciával megáldott fiatal fehér férfi vagyok, más szóval egy big white bull. Engem nagyon izgat a cuckold szex természetesen bikaként, vagyis hogy én tenném a magamévá más nőjét előtte. Az pedig különösen felkorbácsolja a vágyaimat ha a pár hölgy tagja még odáig is elmegy hogy férfi erényövbe zárja a párját és így az egy szál kis erényövben rostokol és a szeme előtt teszem a magamévá a nőjét a legforróbb, legerotikusabb, legszexibb módokon.
2021. jan. 31. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!