Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor arra maszturbálok, hogy elképzelem hogy egy idősebb férfi dugja a seggem akkor már biszexnek számítok? Vagy ez belefér még a heteró gondolatokba?
Sokszor azon fantáziálok, hogy valaki vagy kutyapózban vagy oldaltfekve dugja a seggem és az én farkam is áll közben és így szexelünk.
Hogy a "nőjének" tekint és érzem ahogy a heréi is hozzámütődnek.
És közben nagyokat nyög és élvezkedik rajtam.
Érdekes, hogy valakinek a csaja akarsz lenni.
Szerintem nem gáz, ha elfogadod hogy ez van.
#3-as
szia
köszi hogy felajánlod:)
tudod még nem vagyok teljesen biztos magamban hogy kipróbálom-e élőben
nem akarok senkit sem hitegetni
de sokat gondolkodok rajta és nagyon vonz:) kitudja mikor szánom rá magam
Szerencsére az emberek nem tesznek meg mindent, ami a szexuális fantáziájukban szerepel, és ez így van rendjén!
Te még akkor sem leszel biszex, ha a valóságban megdugatod magad egy férfivel, tehát kipróbálod. Akkor leszel biszex, ha élvezni fogod, és ezért a későbbi kapcsolataikat is férfiakkal képzeled el, és dugatod a kis seggedet, amellett, hogy egyébként a nőkkek is kellemeset szexelsz. Ha a női partnerek a továbbiakban nem vonzanak, akkor pedig homoszexuális leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!