Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még belefér, hogy ezt megteszem a barátnőmnek?
Kedves első válaszoló, téged sem az eszedért szeretnek.
Szerintem sajnos megvan az esélye, hogy vágyik egy pasival való (szex)kapcsolatra, de az is lehet, hogy ez csak amolyan fétis nála. Milyen gyakran kéri ezt?
legkönnyebben úgy derítheted ki, hogy jogosak-e a félelmeid, ha leülsz, és megbeszéled vele.
Biszex vagyok de én ebbe nem mennék bele. Ha nővel vagyok, akkor csak vele szeretnék lenni, és nem akarok se én másmilyen lenni se az hogy ő legyen másmilyen.
De te döntsd el. Ha neked belefér akkor oké, de ha te ezt nem akarod akkor mond meg neki.
hát, nem szabad skatulyákban gondolkozni, minden ember kicsit máshogy működik, és ez igaz a leszbikusokra is.
attól h lélekben leszbikus még igényelheti a penetratív szexet (biológialiag).
és egyébként sok férfi is igényli valami miatt, hogy egy nő megd * gja felcsatolhatóval, mégse lesz homoszexuális. ennek is gondolom 1000 oka lehet.
mindenesetre, a felcsatolhatós csak egy játékszer, sztem te túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek!
sok leszbikus nő használ vibrátort, mert csupán a csikló izgatásával nem tudnak elélvezni, ővelük akkor mi a helyzet?
tedd meg neki.
beléd szerelmes ez nem kérdés, de attól még vannak igényei, ez van, emberből vagyunk és a szexuális beállítottságokat nehéz levetkőzni. Ő téged szeret, rád vágyik, a te tested kell neki, de néha hiányérzete van, hogy nem dugják meg jó alaposan hátulról.
Ugyan ez van egy biszex pasinál is. Imádhatja a feleségét, de néha rájön az, hogy egy másik pasival akar lenni.
Én nem venném ezt magamra, nem ellened irányul, egyszerűen csak vágyik rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!