Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már biszexualitás? Vagy még belefér a kíváncsiságba?
Figyelt kérdés
Izgat más fiúk farka mekkora. Esetleg milyen megfogni egymásét. Főleg ha az övé nagyobb, érdekel milyen érzés egy nagyobb farok fogása, mert nekem csak 16cm.
Ha ezt megteszem akkor tuti többet is akarok majd?
Nem akarok smárolni, meg ilyenek sráccal.
2015. dec. 9. 12:15
2/4 A kérdező kommentje:
KIZÁRT!
2015. dec. 9. 12:32
3/4 Orexilian válasza:
szerintem ez még bőven belefér a kíváncsiság kategóriába, én is kíváncsi vagyok milyen egy lánnyal csókolózni pedig heteo vagyok. azt nem tudom hogy akarsz e majd többet, ez tőled függ :3 ui.: a 16 cm -es farok nem kicsi, (csak mondom)
4/4 anonim válasza:
Minden kontextus kérdése előző :D. Az én 22 centisem mellett például egész kicsin mutatna ,de amúgy tényleg nem kimondottan kicsi,kb a magyar átlag szerintem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!