Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha férfiként szeretnék egy nővel is közösülni?
A nők szó szerint undorodnak tőlem, ezért fordultam már évekkel ezelőtt a saját nemem felé. Azaz hogy azért néha napján ha nagy véletlen összejön, akkor más emberi lénnyel is tudjak szexuális kapcsolatba kerülni, ne csak magammal.
Néhányszor, ha megpróbálom, akkor még mind a mai napig lepattintanak, az amúgy nem 10/10 max 5/10-es csajok is, hogy kopjak már le mert tök tré vagyok.
De miért bűn az, hogy hálni szeretnék velük? Egy csomó velem egyszintű ronda faszinak van nője, néha tökre kipofozottak is. Nem értem én miért vagyok ennyire, ja de alig van pénzem.
Akkor a kevés zsé miatt vagyok folyton lepattintva? Mit tegyek csajok?
Bocs, de talán próbáld meg az önsajnáltató picsogást első körben levetkőzni. Második lépésként lehet a kommunikációdon kellene csiszolni valamit (az sem árt ha megjelenésed legalább az átlagos szintet megüti). Harmadik lépésként meg figyeld akkor meg hogy akiket átlagosnak gondolsz, azok hogy csinálják! Tanulni sosem szégyen.
A fenti óvodás szintű siránkozásodból egyetlen pozitívum van, hogy legalább próbálkozol néha. Csiszolj ennek technikáján.
Biszex meg nem a nőhiány miatt vagy, hanem mert eleve megvan benned rá a nyitottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!