Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocakos nem helyes férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakos nem helyes férfiként higyjek egy ex modell lánynak, aki végre egy komoly normális férfit szeretne?

Figyelt kérdés
Egy csinos 34 éves nővel ismerkedek, elég jó modell volt a fény korában. Azt mondja hogy már elege van a férfiakbol és olyan rendesebb férfit szeretne már mint én, aki komolyan gondolja stb.. Kicsit hihetetlen mert 35 éves vagyok de még egy lánnyal voltam csak... Hogy pont ő...
2020. jún. 4. 10:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Próbáld meg elhinni, aztán ha hazudik, akkor is lesz még 40 éved gyűlölni a nőket.
2020. jún. 4. 10:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A hit a te dolgod, csak nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen van😅 persze bármi lehet...

Mit ért a "komolyan gondolja" varázsszó alatt?

2020. jún. 4. 11:02
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Az én kérdésem: Mennyi pénzed van? 🤔
2020. jún. 4. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:
11%

Ha stabil egzisztenciád van akkor komolyan gondolja a nő.

De azt jegyezd meg hogy kutyàból nem lesz szalonna: ha meglát egy kigyúrt jóképű pasit gondolkodàs nélkül fèlrekur.

2020. jún. 4. 11:09
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

4: k*rvaból lesz a legjobb feleség.

Amúgy lehet valóban változott de 30+ évnyi kondicionálás a nagyobb igények felé szerintem nem enged egy embert így megváltozni.

Egy próbát megér. Legrosszabb ami történhet, hogy 2 hónap után dobjátok egymást.

2020. jún. 4. 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok. Szóval szerintem örülj neki, hogy most fennakadt egy jó nő. Lehet nem jön még egy ilyen. Különösen hogy 35 vagy egy barátnővel a hátad mögött. Légy résen azért, ha nem érzed jól magad vele akkor ne alkudj meg.
2020. jún. 4. 11:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem jól keresek, hivatalnok vagyok és 210 ezer a nettó jövedelmem, öröklött lakásban lakom.. Van egy 7 éves szuzukim
2020. jún. 4. 11:23
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Elképzelhetö hogy komoly.

Örülj neki, haszàld ki, èlvezd, lesz ami lesz. Ne gondolkodj, cselekedj.

Az èlet ajàndékait el kell fogadni.

2020. jún. 4. 11:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnsz pénzes prolinak az írásod alapján szóval lehet jól választott a csaj, szerintem hajrá.
2020. jún. 4. 11:28
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Hát ha te magad se vagy képes elhinni hog valaki szerethet önmagadért akkor ott baj van.

Lehet hogy csak simán sokat csalódott a kockahasú srácokban és végre valami komolyat szeretne.

2020. jún. 4. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!