Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos nem helyes férfiként higyjek egy ex modell lánynak, aki végre egy komoly normális férfit szeretne?
"Szerintem jól keresek, hivatalnok vagyok és 210 ezer a nettó jövedelmem"
Na most ez a kettő, hogy jól keresek és 210 ezer a jövedelmem ez üti egymást! A jól keresek az ott kezdődik, hogy az átlagbérnél jobban ami most nettó 275. Aki 210-et kap az nagyjából a magyar mediánbér. Tehát a többség így keres, ez egy átlagos kezdő szakmunkás/három műszakos betanított munkás fizetés.
34 eves no mar "klasszik", foleg, ha gyereke van, akkor mar "ha kap, eszik" szindroma van....
Tehat lehet komoly :)
35F incel
11
Nem mindegy, hogy vidéken vagy Pesten keresi meg a 210 ezret saját lakás mellett (ahol ugye nem megy el rengeteg bérleti díjra). Én hasonló fizetésből úgy költök egy hónapban 140 ezret, hogy abból már 50 ezer a bérleti díj rezsivel.
Ha saját lakásom lenne és 210 ezret keresnék, abból lehet 100 ezret is félretennék.
27/F
Kamu kérdés.
Egy modell csaj nem fog egy pocakos, hétköznapi minimálbéres ürgével összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!