Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőknél miért sokkal elfogadottabb a biszexualitás mint a férfiaknál?
Szerintem felesleges tagadni hogy ez így van. Ha egy nőről kiderül hogy biszex arra szinte mindenki természetesen reagál, de ha egy férfiról akkor a többség megveti. Elég álszent dolognak tartom ezt.
Szerintem ennek két oka lehet, az egyik a férfibüszkeség, a másik pedig, hogy a nő a szebbik, gyengébbik, érzelmesebb nem, és talán ezért fogadják őket el sokkal jobban.
Kort, nemet írjatok.
Mert a társadalom férfiközpontú és a férfiaknak tetszik, ha két nő egymással enyeleg.
F/40
Férfi két nőről: "Király! Ehe, ehe"
Férfi két férfiról: "Fúj, mocskos b*zik!"
Na ezért.
Ezt nevezik double standard-nak. Szóval te heteró nő létedre nem látsz egy férfit helyesnek, jóképűnek, vonzónak?
Egy biszex férfinál is ugyanez a helyzet, egy normális heteró nő nem vonzódik a lányokhoz és nem is próbálná velük ki. Én egyébként heteró férfi vagyok, de akkor sem tartom fairnak hogy az egyiket elítélik a másikat nem. Ne keverjük a szépséget a vonzalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!