Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondanátok neki, ha igen hogy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok neki, ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Először is... Lassan két éve van barátnőm akiért bármit megtennék, de elkövettem egy... Egy elég súlyos hibát. Egy közeli barátomnál voltam kiskoromban óta ismerem őt, és hát kissé már mind ketten ittunk, de ő neki szemmel láthatóan jobban megártott, mint nekem és hát... Elkövettem azt a hibát, hogy hagytam hadd... Nos hogy lesz,opjon... Közben bevallotta az érzéseit is, hogy nem vagyok neki közömbös és hogy nem csak barátként gondol rám, hanem sokkal több vagyok neki. Nem aludtam nála, viszont megvártam még ő elalszik és csak utána mentem haza, de erről a barátnőmnek nem mondtam semmit, mert még azt sem tudom, hogy mégis hogy kezdjek bele! Rettentő bűntudatom van, és nagyon félek, hogy ezután szakítani fog velem viszont én meg képtelen vagyok egy ilyen dolgot elhallgatni előtte. Így az lenne a kérdésem, hogy ti hogy mondanátok el a barátnőtöknek? Soha nem gondoltam a fiúkra úgy, mint a lányokra és így eléggé paráz ez a gondolat is... Kérlek segítsetek még sosem voltam ilyen kilátástalan helyzetbe!

2020. aug. 7. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy az őszinteség aranyos, de ez akkor is megcsalás...
2020. aug. 7. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ez nem lenne megcsalás kategória, viszont taszítana a gondolat hogy te pasival.. nem vagyok biztos benne hogy jó dolog elmondani. Ha soha többet nem akarsz hasonlót, akkor felejtsd el. Vagy tetszett?
2020. aug. 7. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány csinálja arra azt mondanád megcsaljás és nekem ez is az lenne. Mondd el, legyél egyenes és ha tényleg annyira szereted megadod neki a lehetőséget hogy ő döntse el hogy így veled akar e maradni
2020. aug. 7. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképp meggondolandó az egész. Először is hogy neked jelentett e bármit, ha igen, mit?

Én a helyedben elmondanám a barátnőmnek, még ha utána esetlegesen véget is szeretne vetni a kapcsolatnak. Hiszen, ha magadban tartod, nyomasztani fog a dolog... hogy néznél ezután úgy a szemébe, hogy egy ilyen horderejű dolgot titkolsz előle? Nő vagyok, és nálam az őszinteség előbbre való, én a helyében tudni szeretném, és szeretném megbeszélni, hogy neked ez mit adott? Adott e egyáltalán valamit. És hasonlók. De mindenki más, te ismered magadat, a barátnődet, és egyben azt is, hogy milyen a kapcsolatotok...

2020. aug. 7. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
2%
Ez de kamu 4 es. Megbeszélnéd mitbadott vagy mit nem aztán a vége ugyanaz minden nőnél, elhajt a csába, a rosszabb, ha egy évig húzza és minden héten a pofádba vágja akkor is ha csak nem a helyére tetted vissza a sót. Nincs kivétel
2020. aug. 7. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

A részemről ebben semmi kamu nem volt. Nem ugyanebben a témában, de volt hasonló szituációm egy exemmel.. nem mindenki működik úgy, hogy egy szó nélkül elküldi a másikat melegebb éghajlatra, ha őszinte vele a másik...

nem mondom azt, hogy a többség nem ilyen, de vannak kivételek.

2020. aug. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!