Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl már jó pár hónapja együtt lennel a barátnőddel talán már egy éve is és elmondaná a csaj h Biszex h reagálná ?
Nem hiszem, hogy zavarná.
Biztos szeretne majd együtt látni egy lánnyal, meg aztán egy hármast is :)
Nem lenne problémám az elfogadással, ugyanakkor egy kicsit elgondolkoznék, vajon nem fog-e hiányolni olyan dolgokat, amiket csak egy női partner tudna neki megadni.
Ugyanakkor, mivel nem vagyok szupermen, heteróként is vannak olyan dolgok, amiket csak más férfiak tudnának neki megadni.
Szóval nincs jelentősége. Jól esne, ha hamar megosztaná velem a tényt, hogy biszex, de persze ha csak hosszú idő után merné, azt is megérteném.
29F
Én lányként írok, de én haragudnék.
Haragudnék mert nem az elején mondtad. Ha akkor megemlíted, akkor a legelején úgy mérlegelek a kapcsolatunkat illetően.
Szóval azt javaslom, hogy már az elején említsd meg a feltétlen bizalom megalapozása végett. Plusz nem egy év után fog esetleg összetörni a szíved, mert nem fogad esetleg el a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!