Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év alattiak, ha együtt alszotok a barátoddal/ barátnőddel akkor hányszor szexeltel egy éjszaka alatt?
Legyszi a korotokat is írjatok!
Köszi
18f
Mi egy ejjaszaka 2x szexeltunk..:)
A kapcsolat elején 3-4x is simán:D Később már valamivel ritkábban.
20L
minimum 2x de általában 3-4x de volt már 6x is
amikor megjön akkor csak oral van 3x
ennyi
Mivel tizenévesen elég ritkán aludtam együtt az aktuális barátommal, mindig nagy esemény volt, tehát megadtuk a módját! Amennyire emlékszem... :)
Egyszer biztosan "összebújtunk" elalvás előtt, ami leggyakrabban nem csak 1-2 menetet jelentett, meg reggel, felkelés előtt is általában volt egy gyors lecsengetése az éjszakának. :)
25/B/L
Nekem volt olyan barátom, aki szerette sokszor csinálni, és amúgy én is elvoltam vele! Mi szerettük! Volt amikor napi
3-4szer, de voltak kivételek. Pl amikor tusoltunk együtt, és ott is becsúszott egy, meg hasonló! Nem feltétlenül csak este csináltuk!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!