Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kockázatos ez? Péntekről szombatra való éjszaka voltam együtt a párommal több menetben, megszakításosan, mivel sajnálatosan elszakadt a gumi a szex elején.
Simán lehetsz terhes, viszont nagyon nem ajánlott az esemény utáni tabletta.
Viszont reménykedni lehet, illetve az orvost is fel lehet keresni, veszíteni valód nincs, ő meg megmondja, hogy akkor mit is lehet tenni.
És oké, hogy nem akarsz fog. gátlót szedni, nincs ezzel semmi probléma, de akkor meg tanuljátok meg használni a gumit! Életem során több száz alkalommal használtam nemi életem során óvszert, de még soha egy sem szakadt ki. Nagyon nehéz ám kiszakítani az óvszert, csak annak sikerül, aki nem tudja használni.
Szóval veselkedjetek neki az óvszer útmutatójának és olvasgassátok, hogy hogy kell felhelyezni, illetve használni. Mert ha pár hónap alatt több elszakad, hidd el, hogy az nem az óvszer hibája, hanem a tiétek!
Az utolsó válaszolónak igaza van! De! Én is voltam már "hasonló" helyzetben, csak mi védekeztünk. Az óvszer végére került előváladék peteéres előtt 2 nappal. Én is parázom ám emiatt! Nemtudom kell-e...
Szóval nem akarlak megijeszteni. De konzultálj egy orvossal erről! És tesztelj is! :) Sok szerencsét!
Már 5 éve lassan megszakításozunk.. és semmi.. kicsit kezdek már megijedni :(
Szerintem nem lesz gond, de a tabletta most többet ártana, mint használna.. inkább tesztelj majd!
Utolsó! Ne ijedj meg! Ha jönnie kell, jönni fog.
A megszakítás pedig nem parás? Én már ennyitől féltem. /előtted levő válaszoló vagyok/ vagyis, én még mindig félek!
Kérdező: teszt jobb. Tabletta sokat árt.
Ne haragudj, de én az ilyet nem tudom megérteni.
Nem játszik az esemény utáni, mert nemrég vettél be egyet. Az óvszer kiszakadt...de csak mert olyan nagyon ritkán vagytok együtt, a pillanatnyi élvezetért kockáztatsz egy esetleges nemkívánt terhességet, és talán abortuszt...Igenis ki kellett volna hagyni az alkalmat, és legközelebb több óvszerről gondoskodni.
Remélem, nem lettél terhes, és hogy legközelebb nem történik ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!