Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Elmondanatok a legjobb barátnőtöknek hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Félek attól h elundorodik tőlem nem fogadja el,és vége szakad a baratsagunknak.
2020. ápr. 21. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz vele kapcsolatot, akkor miért kellene elmondani?
2020. ápr. 21. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Heteró nő vagyok, ezt leszögezem. De nem értem, mit kell ezen annyira pörögni. Amíg nem velem akar kapcsolatot, addig engem nem érdekel a másik szexuális irányultsága. Szóval szerintem felesleges elmondani, vagy legalábbis nagy feneket keríteni ennek. Ha esetleg valahogy szóba kerül a téma, elmondhatod de nem kell így elé állni nagy levegővételekkel, kezeket tördelve és közölni hogy figyelj Gizi, biszex vagyok.
2020. ápr. 21. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki ettől eldob egy barátságot, azzal jobb, ha nem is barátkozol. Ha pedig normálisan áll hozza, és megvan hozzá a megfelelelő intelligenciája is, akkor tudni fogja, hogy elég mélyen megbízol benne, hogy ilyeneket is elmondj neki.
2020. ápr. 21. 17:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha biztosra tudnám hogy nem fogadja rossz néven szó nélkül kozolnem vele..mindent tudunk egymásról és zavar hogy ezt titkolom előle.
2020. ápr. 21. 17:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudd meg segíteni a kérdéssel kapcsolatban,vagy volt már hasonloban része az írjon..nagy segítség lenne
2020. ápr. 21. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető hogyha szoros baráti viszonyban vagytok, akkor el szeretnéd mondani, így esetlegesen ha egy lány miatt rossz passzban lennél, akkor ott tudna lenni melletted.

Ha nagyon nem tudod hogyan reagálna, akkor próbáld meg finoman rávezetni erre a témára és kérdezd meg hogy mi a véleménye a leszbikusokról, majd hogy mi a biszexekről.

Ha viszont emiatt nem lenne a barátnőd tovább, hogy elmondtad neki a biszexualitásod, akkor az az ember téged, a lényed ami vagy és meghatároz téged nem fogadná el, így akkor nem lenne kár érte.

2020. ápr. 21. 19:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok hogy probaltok segiteni :) Egyenlőre várok..nem szólok neki arra jutottam...ha a sors úgy akarja akkor kerül majd rá alkalom hogy valami úton,módon felhozodik ez a téma és akkor majd akkor elmondom neki..nem akarom elveszíteni őt!!!Ha eddig titkoltam 16evig a biszexualitasom,akkor ezek után is el kell hogy nyomjam magamban :(
2020. ápr. 21. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: *beszélgettek egy filmről, benne a pasikról*

'Annyira jól néz ki mindenki ebben a filmben.' Ha nem érti egyből akkor mondhatod, hogy 'nekem Ana tetszik jobban.'

Egyszerű.

Nagyban beszélgettem a lányos csoportban. Viccből megkérdezte az egyik barátnőm(nem tudom miről beszéltünk) leszbikus vagy?

Kijavítottam: nem, biszexuális.

Nem mondott semmit, senki. Nem nagy dolog. A világ egyre elfogadóbb(legalább a környezetemben ezt tapasztalom)

2020. ápr. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!