Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Elmondanatok a legjobb barátnőtöknek hogy biszexek vagytok?
Szerintem érthető hogyha szoros baráti viszonyban vagytok, akkor el szeretnéd mondani, így esetlegesen ha egy lány miatt rossz passzban lennél, akkor ott tudna lenni melletted.
Ha nagyon nem tudod hogyan reagálna, akkor próbáld meg finoman rávezetni erre a témára és kérdezd meg hogy mi a véleménye a leszbikusokról, majd hogy mi a biszexekről.
Ha viszont emiatt nem lenne a barátnőd tovább, hogy elmondtad neki a biszexualitásod, akkor az az ember téged, a lényed ami vagy és meghatároz téged nem fogadná el, így akkor nem lenne kár érte.
Egyszerű: *beszélgettek egy filmről, benne a pasikról*
'Annyira jól néz ki mindenki ebben a filmben.' Ha nem érti egyből akkor mondhatod, hogy 'nekem Ana tetszik jobban.'
Egyszerű.
Nagyban beszélgettem a lányos csoportban. Viccből megkérdezte az egyik barátnőm(nem tudom miről beszéltünk) leszbikus vagy?
Kijavítottam: nem, biszexuális.
Nem mondott semmit, senki. Nem nagy dolog. A világ egyre elfogadóbb(legalább a környezetemben ezt tapasztalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!