Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan hívjam el egy randira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el egy randira a srácot?

Figyelt kérdés

Egy elsősegély tanfolyamon találkoztam egy sráccal pár napja, nagyon nyitott volt, nekem ugy jott le, hogy bejövök neki. A feladatokat, amiket párban kellett csinálni (stabil oldalfekvés stb), mindig velem akart lenni, pedig én a tesómmal jöttem. A következő alkalomnál megkérdezte, hogy a lány, akivel jöttem a barátnőm e, vagy a tesóm, illetve a tanfolyam végén bejelöltük egymást facebookon arra hivatkozva, hogy “van egy pár kép, amit rosszul fotóztunk le a könyvből és hogy el tudjuk küldeni egymásnak”. Természetesen erre azóta se került sor, viszont egész sokat beszelünk. Tesóm is mondta, hogy szerinte is lehet hogy meleg/biszex a srác, viszont nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, és nem tudom, hogy hivhatnám el egy kávéra, hogy ne legyen nagyon nyomulós, de azért lejöjjön, hogy nem barátkozni akarok. A válaszokat előre is köszönöm!

21/f

2020. aug. 1. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg egy sörre meg egy billiárdra aztán majd apránként kiderül :)
2020. aug. 1. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mit csinál a héten és van-e kedve strandra menni mert nagyon meleg van. :)
2020. aug. 1. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ott azért lehet sok dolgot bedobni. Pl zuhanyzás :P
2020. aug. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!