Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak randira egy lányt, akiről a keresztnevén kívül semmit nem tudok és csak 2x láttam, de nagyon szimpatikus és nem tudom kiverni a fejemből?
Mi a neve?? :))
Adott valami jelet arra, hogy te ilyesmin gondolkozz? :)
Kémia után kérdezd meg, nincs-e kedve meginni egy forrócsokit/kávét/piát valahol. Közben beszélhettek filmekről meg ilyesmi és már adott is a mozi, kövi találkához! ;)
1-es, az a baj, h nem egy időben vagyunk ott a tanárnál, eddig is csak véletlenül futottunk össze :C
2-es, remélem köztünk is működni fog :D
#1 vagyok.
Az sem gond, menj oda mintha elnézted volna a napot. És akkor szabadok vagytok mindketten, amikor vègez. Simán mondhatod neki, ha màr idejöttél potyára, legyen valami haszna is, nincs kedve inni valamit? ElmosolGod akkor nem olyan kényes a dolog és ő is könnyebben belemegy. :)
A kémiatanártól megkérdezheted a nevét - nem fog a tanár gyanakodni. :)
És kikeresheted fb-n, vagy hátha ismerőse fb-n a tanárnak.
Felvetheted a tanárnak, hogy tanulnál együtt a lánnyal kémiát (pl. kikérdezitek egymást) és adja meg a mailcímét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!