Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak randira egy másik srácot?
Figyelt kérdés
Tanfolyamra járunk együtt, de nem tudom, hogy milyen irányultságú. Egyszer úgy ültük végig az órát, hogy összeért a lábunk és nem húztuk el. Dumálgattunk, de semmi extra. Elhívnám randira, esetleg csak a tanfolyam végén, de nem akarom, hogy orrba vágjon.2016. márc. 22. 19:24
1/8 anonim válasza:
Feltétlen várd ki a tanfolyam végét
2/8 anonim válasza:
Első jól mondja, tanfolyam végén:)
Addig ízlelgesd, hátha biztosabb leszel benne, h ő is meleg e
17F
3/8 A kérdező kommentje:
Eh, az csak nyáron lesz... Célozgattam már rá, hogy elmehetnénk lógni, de nem mondott rá semmit, mondjuk nem mondtam, hogy csak mi ketten.
2016. márc. 22. 20:34
4/8 anonim válasza:
Az előző válaszolókkal értek egyet. Suli vége után, és addig csak puhatolózz, de nagyon óvatosan. Figyeld a visszajelzéseket, és ahogy a "levélben már írtam" ezek legyenek inkább baráti kapcsolathoz közelebb álló találkozók először, ne rohand le.
Türelmet és sok-sok sikert! ;-)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Sajnos a jelek olvasásában nem vagyok jó.
2016. márc. 26. 22:25
6/8 anonim válasza:
Megmernéd kérdezni róla? Csak annyit mondj miközben beszélgettek: amúgy meleg vagy?
Vagy, az egyik szimpi csoport társadat kérd meg, hogy kérdezze meg, tőle hogy meleg-e. Engem már szólítottak így le suliban ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Dehogy merném megkérdezni. Családról már beszélgettünk, megkérdezte, van-e feleségem, neki nincs.
2016. márc. 26. 22:39
8/8 anonim válasza:
Lehet elhívhatnád egy sörre valamikor és úgy jobban kibök az ember dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!