Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok fél éve mondtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok fél éve mondtam el édesanyámnak nem beszéltünk erről hallgatunk csak róla és közölte velem pár napja, hogy pszichológushoz akkar ezzel a dologgal kapcsolatban vinni mit csináljak? Én nem szeretnék menni én vele szeretném meg beszélni

Figyelt kérdés

2020. júl. 16. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Akkor ne menj el és ezt mond meg neki. Nem kényszeríthet téged arra, hogy elmenj.

De neki lehet, hogy használna egy beszélgetés a pszichológussal.

2020. júl. 16. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjél el, nem ördögi dolog. Jó eséllyel támogatni fog.
2020. júl. 16. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Anyádnak nagyobb szűksége lenne rá.

Egyébként mond el neki,ne te kérted tőle az életet,és vele ezt a szexuális beállítottságot. A szüleid csináltak ilyenre .

Egyébként is anyai ágról örökölted .

2020. júl. 16. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ebben a kategóriában vagy elmúltál 18. Vinni nem vihet sehová, ha meg elmentek, akkor sem történik semmi, a pszichológus csak az ő hozzáállását fogja megváltoztatni, nem tud és főleg nem is akar megváltoztatni.

Mondj igent, és fogd fel úgy, hogy egy közvetítő segítségével beszéltek!

2020. júl. 16. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom eldönteni hogy anyud nagyon megértő és a heteró világ okozta traumákat akarta kezelni

Vagy homofób és valami kuruzslóhoz visz hogy ördögűzéses szeánsz legyen.

Sajnos az utóbbi valószínűbb. És valószínüleg nem lessz lehetőség nemet mondani.

Ez esetben csomagolj. Költözz haverokhoz, rendesebb rokonhoz.

A konverziós 'terápia' nem vicc, több nemzetközi szakember szerint ez pszcihológiai kínzás.

2020. júl. 16. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes, normális pszichológushoz mész nem valami kuruzslóhoz akkor menj el nyugodtan. Akár biszex, akár hetero vagy nagyon sokat tudsz tanulni saját magadról is tőle! Nem fog megharapni, semmire nem akar sem rá, sem lebeszélni. Segíteni fog hogy fogadd el magad (bár ha coming outoltál akkor gondolom ezzel nincs gond), illetve a mindennapokat a szüleiddel kapcsolatos viszonyt hogy kezeld. Lehet pár terápia után azt fogja javasolni, hogy akkor a szüleiddel együtt keressétek fel és segíteni fog hogy ők is jobban elfogadják a másságod.
2020. júl. 16. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek el, legalább a pszichológus is megmondja, hogy az vagy, nincs semmi gond, hátha segít neki is az elfogadásban.

Ami mondjuk nálam alap dolog lenne, de mindenki gondolja így.

Ettől még biztos nem rossz ember, csak nem fogja még fel. Vedd úgy, hogy ez is egy lépés afelé, hogy neked jó legyen, a kapcsolatotok ezek után is jól működjön. Kicsit rá kell hagyni, engedni, hadd vigyen el.

2020. júl. 16. 23:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
*nem mindenki
2020. júl. 16. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A doki (ha egy valódi doki) majd megmondja úgyis anyukádnak, hogy ezen nem tud változtatni. Szóval ha másnak nem, de neki segíteni fog a látogatás.
2020. júl. 17. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos az orvosi titulus nem zárja ki a homofób gondolkozásmódot. A legtöbb ilyen átnevelős parasztvakítós doktor tényleg diplomás ember.

Csak mert a melegséget magát nem tudja patológiaként feltüntetni, ezernyi más téren még diszkriminálhat ellened, megpróbálhat egy csomó idejemúlt eszmét lenyomni a torkodon.

Nem elkedvetleníteni akarlak, csak hogy tudd.

Lehet megoldás lenne, ha felajánlanád, hogy te keresel magadnak szakembert. Így tudni fogod szűrni kivel beszélgetsz.

2020. júl. 17. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!