Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lennék?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Anno hetedik, nyolcadik környékén is elgondolkodtató ezen, mert irtozatosan sokat gondoltam lányokra és néztem is őket. Azóta is úgy vagyok, hogy mindig megnézek akit csak tudok és van hogy nem tudom levenni valakiről a szemem. Elgondolkoztam, hogy nem-e csak az osztálytársaim hatnak rám, mert 3 bi is van az osztályban, de én ezt már többnek gondolom. Jelenleg van egy lány és egy idősebb nő, 30 körüli ( mindig is vonzottak a 30 körüli emberek) akikkel akár le is feküdtek és egy kapcsolatot is el tudnák képzelni velük. A fiúkkal is elvagyok, nemrég volt egy barátom is és sok fiú tetszett már az éveim soránk.

2020. jún. 19. 00:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék már csókolózni is ezsel a lánnyal és ezzel a nővel. Folyton erre gondolok.
2020. jún. 19. 00:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel*
2020. jún. 19. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök egyértelmű, hogy bi vagy!

F

2020. jún. 19. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagy:) viszont a helyesírásra kicsit figyelj. Tudnák és a nem-e kissé igénytelenül hatnak egy szövegben.
2020. jún. 19. 01:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Elnézést a helyesírási hibákért, új telefonom van és autokorrekt van rajta.

Köszönöm a válaszokat! :)

2020. jún. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!