Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék szerintetek?
Figyelt kérdés
Alapból a fiúkat szeretem de csókolóztam már lánnyal is pontosabban 11 csajjal először csak felelsz vagy mersz ből de ez aztán rendszeressé vált.
Még nem feküdtem le lánnyal de néha fantáziálok ilyenről nem tudom hogy csak kíváncsiságból e, de vannak olyan lányok akiknél ugyan azt érzem mint amikor egy jó pasira ránézek.
Waa nagyon el tudnám képzelni egy lánnyal de valahol egy kis undor is van bennem pl nem nyalnám ki.
Amúgy a fekete rövidhajú lányok a gyengém
20/L
2020. ápr. 1. 18:20
1/3 anonim válasza:
Most itt mi a kérdés? Hetero nem csókolózik saját nemével.
2/3 anonim válasza:
Biszex vagy. Majd erősödik, mikor olyan csajt látsz akit soha többé nem akarsz majd magadtól távol tudni. Pont mikor egy hetero lány egy pasit lát meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet csak kíváncsi vagyok, vagy úgy vagyok hogy már mind1 fiú e vagy lány.
2020. ápr. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!