Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar jo ideje foglalkoztat hogy milyen lehet lannyal. Pl ha kinyalnak es en is ot, egyeb poziciok. Legjobb baratnom probalom erre ravenni, ma talalkozok vele de felek nehogy rosszul suljon el!
23/L
2020. jan. 11. 15:36
1/12 anonim válasza:
Szerintem ne kísértsd a barátnődet
2/12 anonim válasza:
Azzal nincs gond, hogy ilyen vágyaid is vannak, de biztos megér ennyit, hogy kockára tedd a barátságodat? Próbálj meg más partnert keresni rá.
3/12 A kérdező kommentje:
Nehez talalni ilyenre valakit foleg akiben biznek is :(
2020. jan. 11. 15:46
4/12 anonim válasza:
Ez valószínűleg így van, de én nem tennénk kockára egy jó barátságot. Főleg ha a másik fél nem mutatott semmi hasonló érdeklődésre jelet.
5/12 A kérdező kommentje:
Volt mar olyan hogy kerdezte megmasszirozhat e, meg sokszor megolelget stb. Ha en masszirozom ot akkor nem szegyenlos elottem. Ezert gondoltam hogy talan....
2020. jan. 11. 15:51
6/12 anonim válasza:
Sztem probald meg
Az en baratnőm is benne volt
N / 31
7/12 A kérdező kommentje:
Igen nem akarom en lerohanni! Veszek egy uveg bort stb beszelgetni akarok aztan felajanlom hogy megmasszirozom aztan meglatjuk
2020. jan. 11. 16:12
8/12 anonim válasza:
Simán. Végül is nem kapcsolatot akarsz vele, csak egy sima kalandot.
9/12 anonim válasza:
Márminthogy még nem tudja, mit szeretnél tőle?
10/12 A kérdező kommentje:
Meg nem tudja!
2020. jan. 11. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!