Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék, akkor, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék, akkor, ha izgat a gondolat, hogy milyen lehet egy másik pasival?

Figyelt kérdés
24/F 😊
2019. szept. 8. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is így kezdtem, és kipróbáltam.
2019. szept. 8. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de lehet oda vezet majd az út. Ez egy ilyen kezdemény. Ha tényleg kipróbálod, és tetszik, szerintem akkor már biszex vagy. Jelenleg az is lehet, hogy kipróbálod és nem fogod akarni soha többet, vagy nem is jutsz sehova a próbálással.
2019. szept. 8. 19:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szívesen kipróbálnám valakivel, ha szerintetek, akkor kiderül. 😊 Attól félek, hogy tuti tetszeni fog 😅
2019. szept. 8. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, ebböl már világos hogy biszex vagy.
2019. szept. 8. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, egyébként az itteni felhasználók mind nagyon bölcsek. Mindenből nagy igazságokat, következtetéseket vonnak le. Mindenben 100%-ig biztosak.

Csak hirtelen eszembejutott, amikor valakik elkezdték nekem írni, hogy abból, ahogyan írok ők tudják hogy fiú vagy lány vagyok. Sőt, ennél általánosabb: az itteni felhasználók bárkiről képesek a mondatai, szavai, kifejezésmódja alapján megmondani hogy lány vagy fiú, és hány éves lehet. Ezt így komolyan mondom. Mikor ellentmondtam nekik, engem támadtak be. :) Úgyhogy a véleményeket óvatosan kell kezelni. Attól mert valaki hangosabban kiabál, még nem biztos hogy igaza is van.

2019. szept. 8. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen az vagy, mert szexuális vágyat, izgalmat vált ki belőled. Fogadd el önmagad.
2019. szept. 8. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy izgat fiú létedre, hogy milyen lehet egy másik férfivel, még nem jelenti azt, hogy biszex vagy. Ez, amíg nem történik más, csak azt jelenti, hogy van benned biszex hajlam, ami nem biztos, hogy a felszínre tör.
2019. szept. 9. 05:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mi bevezeteunk ha akarod :P
2019. szept. 9. 09:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A puding próbája az evés. Legtöbbször csak puszta kíváncsiság egyébként.
2019. szept. 11. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!