Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én heteró vagyok, de néha foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnék a szexet egy másik fiúval, hol találnék olyat aki belemenne?
Erre csak ennyit tudok írni:
van 1 tippem: pörgess le 1 fantáziát aztán ragadj ki belőle 1 jól elkülöníthető részt majd az alapján abból 1 kulcsszavat / kifejezést pötyögd be a googlebe és biztos találsz vmit.
de lévén ez itt a GYIK és a magyar nyelv alig alig megy itt a népnek ezért segítek:
tegyük fel h éppen arról fantáziálsz h pettingelsz 1 pasival [BRRRRRRRRRRRR ULTRA GAY!] akkor mit is csináltok ? elég valószínű h 1más farkával játszotok [BRRR HIPER GAY! még 1 fokozat és az már millenium falcon bakker] na most minek hívják azt ha a sajátoddal játszol? maszturbáció. mivel 2012 van ezért biztos h ez túl hosszú a megjegyzéshez ezért hívjuk masztinak. na most ha ezt kettő v több ember csinálja akkor az milyen program? közös. [és gusztustalan na m1.]
tehát a kulcsszavunk a "közös maszti"
firefox megnyit http//:www.google.hu/ bepötyög
keresőbe kulcsszó beír és
bumm így lett az első találat:
nah fiam nehéz volt?
Nem feltétlenül vagy biszex, és homo sem.
Egyszerűen csak nulla a társas életed.
Ha egészséges emberi kapcsolataid lennének akkor nem fordulna meg ilyesmi a fejedben.
Ezek pszichológiai vészjelzések az elmédtől, hogy valami nagyon nincs meg aminek meg kéne lennie.
Szóval be vagy fordulva...
Így van előttem szóló.
Bár az nembiztos, hogy élőben nem mernének megszólalni...
Mókusgyilkos te miért valaszolgatsz a meleg kérdésekre ha utálod őket?Titokban erre vered te sz*rrágó? Azt hiszed h 'jó kis' válaszaid vannak? Semmi értelmük nincs. Csak biztos nincs jobb dolgod mint itt piszkálni a melegeket?
Anyád nem nevelt meg rendesen?Jah, hogy téged meg se lehet nevelni, mert egy önimádó előítéletes homofob kis........vagy.
Biztos nincsenek barátaid.Akik foglalkoznak veled.Vagy ha mégis, akkor ugyanolyan 'emberek' mint te.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!