Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én heteró vagyok, de néha foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnék a szexet egy másik fiúval, hol találnék olyat aki belemenne?
Mókusgyilkos, nagyon gyanús vagy te nekem :) Túl sok meleg kérdésnél láttalak mostanában sündörögni... Ha ennyire nem tetszik (idézlek: [BRRRRRR ULTRA GAY!]), akkor elárulnád, mi a francért válaszolsz és próbálsz meg "segíteni"? Minek nyitod meg egyáltalán a kérdést? Hogy kerülsz te ide, a meleg témakörhöz? :D Rejtély....
Kedves kérdező! Elképzelhető, hogy van némi bi hajlamod. Na meg persze kíváncsi vagy, ami normális (bár kinek mi normális manapság, ugyebár). De attól, hogy egyszer kipróbálod, még nem leszel biszex.. Ellenben, ha tetszik a dolog és továbbra is akarod, akkor már beszélhetünk róla. De ha egyszer kipróbálod, vagy csak elkezded és rájössz h hoppá, ez mégse tetszik, nem lesz semmi. Ennyi.
Egyébként van meleg ismerősöd, netalán tán? Mert az lenne a legjobb, ha olyannal próbálkoznál, akiben bízol is némileg.. szóval aki megérti, ha esetleg mégse akarod. Ebből a szempontból necces pl a melegbár vagy a chat, mert ki tudja, kit fogsz ki.. Valami kanos állat nem lenne túl szerencsés elsőnek :) Bár mondjuk szerencse is kell, én egyszer kivételesen kifogtam egy normális srácot chat-en :) Na meg egyéb extrém helyeken, pl strand stb, de ez most mindegy. Hátha neked is sikerülne..
Amúgy hány éves vagy? :)
20/F bi
Kicsit bi vagy.
Te vagy az a fajta, akibe hajlamosak belezúgni a melegek, mivel kicsit eltérsz a többi heteró sráctól és ezt észreveszik.
Aztán 2 nap múlva meglátnak egy csajjal s akkor mindha össze is dölt volna a világ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!