Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Én heteró vagyok, de néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én heteró vagyok, de néha foglalkoztat a gondolat, hogy kipróbálnék a szexet egy másik fiúval, hol találnék olyat aki belemenne?

Figyelt kérdés
Nyilván nem szeretnék senkinek az önérzetét sem megsérteni, olyat keresnék aki belemenne, de tisztában kell lennie, hogy lehet hogy nem lesz semmi. Eddig egy konkrét pasi sem tetszik de néha látatlanban fantáziálok, akkor izgat (biszex vagyok? mert a lányokkal nincs semmi probléma)

2012. aug. 9. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mókusgyilkos, nagyon gyanús vagy te nekem :) Túl sok meleg kérdésnél láttalak mostanában sündörögni... Ha ennyire nem tetszik (idézlek: [BRRRRRR ULTRA GAY!]), akkor elárulnád, mi a francért válaszolsz és próbálsz meg "segíteni"? Minek nyitod meg egyáltalán a kérdést? Hogy kerülsz te ide, a meleg témakörhöz? :D Rejtély....

Kedves kérdező! Elképzelhető, hogy van némi bi hajlamod. Na meg persze kíváncsi vagy, ami normális (bár kinek mi normális manapság, ugyebár). De attól, hogy egyszer kipróbálod, még nem leszel biszex.. Ellenben, ha tetszik a dolog és továbbra is akarod, akkor már beszélhetünk róla. De ha egyszer kipróbálod, vagy csak elkezded és rájössz h hoppá, ez mégse tetszik, nem lesz semmi. Ennyi.

Egyébként van meleg ismerősöd, netalán tán? Mert az lenne a legjobb, ha olyannal próbálkoznál, akiben bízol is némileg.. szóval aki megérti, ha esetleg mégse akarod. Ebből a szempontból necces pl a melegbár vagy a chat, mert ki tudja, kit fogsz ki.. Valami kanos állat nem lenne túl szerencsés elsőnek :) Bár mondjuk szerencse is kell, én egyszer kivételesen kifogtam egy normális srácot chat-en :) Na meg egyéb extrém helyeken, pl strand stb, de ez most mindegy. Hátha neked is sikerülne..

Amúgy hány éves vagy? :)

20/F bi

2012. aug. 11. 02:36
 12/16 anonim válasza:
én szivesen segítek rajtad.. :D 26F
2012. aug. 11. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Kicsit bi vagy.

Te vagy az a fajta, akibe hajlamosak belezúgni a melegek, mivel kicsit eltérsz a többi heteró sráctól és ezt észreveszik.

Aztán 2 nap múlva meglátnak egy csajjal s akkor mindha össze is dölt volna a világ.

2012. aug. 12. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
hát én itt vagyok. Teljes egészében ugyan így érzek. Írj egy levelet és priviben megbeszéljük :)
2012. aug. 12. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Az írásaitok óta eltelt közel 3 év! Baromi kíváncsi lennék, mi történt azóta? Veled is kedves kérdező, meg Mókusgyilkossal, meg a többiekkel??? Kérlek Benneteket, ha olvassátok ezt a kérdést válaszoljatok őszintén! Érdekes és tanulságos volna szembesülni a mai tényekkel. :) NOS???!!!
2015. júl. 6. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Amugy hany eves vagy? Ha gondolod ismerkednek veled, de szolok elore, hogy en nem 2mondat es vetkozom tipus vagyok. Fo a bizalom. :)
2015. júl. 6. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!