Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Tizenhét éves lány vagyok. Ahogy olvastam, aki mindkét nemhez vonzódik, az hamarabb kéne, hogy észre vegye ezt, ezért nem vagyok benne biztos, hogy ki és mi vagyok most konkrétan. Nem egy lánnyal beszélgettem már úgy, hogy arról fantáziáltam közben, hogy milyen érzés lehet megcsókolni őket ésatöbbi, nem írom le inkább. Sztárok közül, csak simán képeket nézegetve is sokszor ezt érzem. Ha egy nőn feszülős ruha van, nagyon nehezen állom meg, hogy ne bámuljam és még azt is el tudnám képzelni, hogy kapcsolatba kerüljek valakivel a saját nememből. Ezeket az elmúlt fél évben kezdtem érezni. Szerintetek biszexuális lehetek, vagy csak a hormonok játszanak velem?2020. márc. 7. 17:46
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlen kellett hamarabb észrevedd. Nem írod, hogy fiúról fantáziálsz e?
2/4 A kérdező kommentje:
Ezért is fura, mert fiúk iránt már régebb óta érzem ezt, a lányokkal nem rég kezdődött...
2020. márc. 7. 18:08
3/4 anonim válasza:
Akkor vsz. van benned hajlam a biszexualitásra.
Nem gond ez.
ha nem olyan erős, el is tudod nyomni, ha akarod. Ha meg úgy adódik, egyszer majd kipróbálod, milyen lánnyal.
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy idővel kinövöd, ebben a korban mind a két nem keresi ilyen tekintetben a helyét.
Lehet hogy kinövöd, ha pedig nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!