Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy csak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak egy hatalmas mérettel rendelkező sráccal tudom elképzelni az első alkalmamat?

Figyelt kérdés
Bi srác vagyok, nővel már voltam
2020. jún. 18. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig jobb egy sima. Tapasztalat. Dugtál fel bármit? Az mekkora volt?
2020. jún. 18. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Más a valóság meg más a képzelgés

Nagy méret elsőre be se menne ha nem tágítod magad már x ideje

2020. jún. 18. 09:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Dugtam már fel 18 centis dildót, uborkát, most tervezek nagyobb játékszert is venni.

Az lehet hogy sok lenne, de látványnak, kezemben, számban mindenképpen azt érzem "helyénvalónak"

2020. jún. 18. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel már van tapasztalatod a szexben, ezért gondolom nem feltétlen a legegyszerűbb, legalapabb dolgok vonzanak. És téged mint sokakat a nagy farok izgat, szóval ez végülis nem olyan meglepő dolog.
2020. jún. 18. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Nagy méretet írtál, a 18 meg nem az a kimondott nagy mint egy 20, 21 cm

Számot az a 3 cm plusz is

2020. jún. 18. 09:27
 6/8 A kérdező kommentje:
az uborka nagyobb volt, az hogy mekkora, azt már nem tudom
2020. jún. 18. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Fizikailag, látványra az izgat, ezt tudom elképzeni, mert szebbnek/vonzóbbnak tartasz egy olyat. Mondjuk nem biztos, hogy passzívként és elsőre szerencsés egy ekkorával :D Még akkor is, ha az aktív fél nagyon figyelmes. Persze kinek hogy.
2020. jún. 18. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem így normális. Ha a passzív oldal vonzana, engem is a nagy farkak indítanának be.
2020. jún. 18. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!