Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak? Csak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Csak egy hatalmas méretű farokkal tudom elképzelni az elsőt, de tudom hogy nem jó ötlet

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, de ha arra vágysz, miért csinálnád kisebbel?

Én is pont így vagyok ezzel évek óta, mondjuk én csak le szeretnék sz.@pni egyszer egy pasit, és én is nagy méretűt szeretnék.

40f

2020. ápr. 26. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy hatalmas méretű farokkal képzeled el a feneked szüzességének elvesztését. Csak lehetőleg olyan partnerrel tedd, aki figyel rád. A behatolás előttkellően kitágít ujjal, dildóval, és sok síkosítót használ.
2020. ápr. 26. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok óta ezen agyalsz

Léjél inkább

Így él telnek évek....

Csináld inkább

2020. ápr. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!