SOS, egy hatalmas pattanás gyors eltávolítására ötlet?
Figyelt kérdés
Sürgősen kellene valami, ami holnapig segítene rajta, eltüntetni korrektorral sem tudom, annyira gyulladt és kidudorodik. Valami bevált praktika esetleg? Előre is köszönöm a segítséget. :)2019. júl. 19. 23:03
1/10 anonim válasza:
Aszpirin vagy kalmopyrin-összetöröd, vízzel pépesítedvés felkened rá éjszakára
Gyulladáscsökkentő pl flector gél
2/10 anonim válasza:
Nekem volt hogy segített a fogkrém.
3/10 anonim válasza:
paradicsomos párakötéstől kifakad és lelapul. Vagy tetran kenőcs.
5/10 anonim válasza:
Kamilla és körömvirág teás borogatás, neogranormon, fogkrém.
De csodát ne várj, nem biztos hogy el fog teljesen tűnni varázsütésre.
6/10 anonim válasza:
Egy nap alatt semmi nem fog javítani rajta, kenegetheted akármilyen szarral.
7/10 anonim válasza:
Szerintem se lesz jó rá semmi. ilyen gyorsan semmi se hat.
Én kinyomnám és úgy kezelném. A pirosság és dudorodás legalább elmúlna. Inkább egy pici var legyen ott.
8/10 anonim válasza:
#7, azt hiszem, sejtem miről beszél a kérdező, azt viszont a büdös életbe nem tudom kinyomni. 😄 Nekem is vannak néha, a hormonok befolyásolják, olyan nagyobb, acne-ra gondolj, amik duzzadtak, nagyok, mincs közepük, amit ki lehet nyomni. Természetesen hozzáértő gondolom tud segíteni, de én magamnak sosem tudom kinyomni, mert semmi nem jön ki, csak beduzzad jobban. Max a 3. vagy 4. napon jön ki belőle valami vagy semmi és 1 hétig ott vigyorog a fejemen. Sajnos bevált praktikám nincs rá, de Tetran kenőccsel szoktam betenni.
9/10 anonim válasza:
8. Akkor te még szerencsés vagy, nekem több hétig megmarad egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!