Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van emlékezetes lánybúcsús/legénybúcsús története? Ami pikánsabb, intimebb is?
Én sztripper fiú kent dolgozom rendszeresen járok ilyen bulikba meg szulinapokra meg stb. És inkább arról szól a dolog h. Elhiteted a lányokkal h megkaphatnak de végül nem kapnak meg. Nyilván ehhez egy test is kell…
Na mindegy egyetlen egyszer lett ilyen alkalomból több mint csak egy egyszerű tánc és egy egész estés flort. Akit érdekel ír és elmesélem. Amúgy leggyakrabban egyedül álló hölgyekkel mész el hivatalosan megjelenni vacsorázni stb. Ezért fizetnek nyilván néha ezért kell egy kis pluszt is adni. 3 munka ebéd 4 vacsora es 1 buli fér kb bele a hétbe
Lánybúcsúztatómon rajtam kívül minden csaj elengedte magát...Fizettek egy táncos pasinak, akinek a farka is előkerült.... a csajok közül verték, oráloztak vagy simogattál neki. Az egyik kolléganőm akiből ki sem néztem volna marokra fogta a srác fenekét és szájba dugatta magát amíg az el nem élvezett a szájába, utána meg visszaköpte az apatejet a srácra és elkenegette rajta.....
34N
Hát az ex feleségem a lánybúcsún lesz . pott egy férfit.
Gondolom innen érthető miért csak ex.
Na persze amikor kiderült (1 év házasság után) akkor nem ez volt a fő indok, ezer másik gond volt, de egy jó indok volt a válásra
Crossdresser vagyok, nem vagyok hivatásos, de egyszer egy nagyobb összegért bevállaltam ismerős által egy legénybúcsút.
Mindig is ki akarta próbálni a vőlegény crossdresserel, ez volt neki a meglepetés, volt egy hivatásos lány is, ő addig kint szórakoztatta a többieket, amíg én a vőlegényt, aztán miután végeztünk mindenki részeg volt kint, lány térdelt és körbe állták, hamar nekem is oda kellett térdelni, aztán feltettek minket egy asztalra egymás mellé és szájba popsiba... Nem vagyok rá büszke. De kicsit azért élveztem is, bár a vége felé sok volt😃 napokig fájt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!