Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van emlékezetes lánybúcsús/legénybúcsús története? Ami pikánsabb, intimebb is?
Figyelt kérdés
Nekem van pár, akit érdekel azzal megosztom :)2020. jún. 11. 17:30
13/51 anonim válasza:
Megírhatnád, kíváncsi vagyok a te történeteidre. 😉
Én táncos vagyok, de voltam már legénybúcsún is nem egyszer, mert a vőlegény haverjai meghívtak engem titokba hozzájuk, a vőlegények meg lekötözött szemmel azt hitték mindig hogy csaj.😄😉
De ilyen csak fiatalabb 20-25 éves vőlegényeknél fordultak elő.😄
19/F
14/51 anonim válasza:
18 éves voltam, amikor bátyám legénybúcsújára meghívtak engem és barátnőmet, akivel 20 éve együtt voltam. Mivel egyke vagyok, elmentem. Mivel mélyen keresztény vagyok, soha nem ittam még alkoholt, sem előtte, sem a bulin, sem utána. Barátnőm megnevettetett, pont, amikor az unikumot ittam, és a számból az összes pezsgő az ünnepelt öcsém ruháján landolt. Nem annyira pikáns sztori, de engem bosszantott. Ahogyan az is, hogy kaptam folyamatosan a beszólogatásokat, amiért még sosem volt barátnőm.
15/51 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
A bátyád legénybúcsúnán voltál, úgy hogy egyke vagy?
És a barátnőddel akkor 20 éve együttvoltál, amikor még csak 18 voltál?
Nem jó dolog a kábszer tesó.🤣😄
19/F
16/51 anonim válasza:
15. Szerintem te vagy az egyetlen akinek nem esett le hogy trollkodik és kifigurázza a hasonló nagyotmondókat. De még csak az összes poént sem vetted észre...
17/51 anonim válasza:
Egyébként így van, ahogy az utolsó írja, tényleg viccből írtam, dehát ilyen ez a humor szakma, nem tetszhet mindenkinek minden :)
18/51 anonim válasza:
senki ne írjon míg ő meg nem oszt legalább egyet abból a sokból. ennyire szívesen ne osztogasd nekünk a sztorikat. milyen szülinapi ajándékozó lehetsz:)
19/51 anonim válasza:
#16, nem ő az egyetlen, ha rákattintasz a válasz értékelésére, láthatod, hogy (eddig) nyolcan is negatívan értékelték, azok sem értették. Miután a segítségeddel rájöttek, milyen ostobák voltak, a #14-#17 válaszolót már dafke lepontozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!