Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lefeküdtem a barátnőm tesójáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm tesójával, hogy fog ez tovább működni?

Figyelt kérdés
Eléggé berúgtunk és hát valahogy az ágyban kötöttünk ki. Reggel már nem volt ott mire felkeltem. Mondjam el a barátnőmnek? Hogy fogok a tesója szemébe nézni. Kérdezzek rá nála is a dologgal kapcsolatban? Nem szólt azóta róla semmit. 28/f és ő is 25/f

2020. jún. 10. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Élvezted? :D Mert ha igen, akkor csak folytassátok :P

Ha nem, akkor meg tarts tőle távolságot.

2020. jún. 10. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

És itt ki dugott meg kit?

Nem lehet, hogy csak álmodtad?

2020. jún. 10. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

😅😅😅 Utolsó, ez látod jó kérdés 😁😁

Egyébként pont úgy fogsz a tesója szemébe nézni, ahogy ő a tiédbe :)

Nem ez itt a főprobléma..

2020. jún. 10. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

először a lánnyal beszélj, és beszéljétek meg, hogy most mihez akartok kezdeni

aztán szerintem érdemes lenne a barátnőddel is beszélni

2020. jún. 10. 16:47
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
amit a 4-es ír, jó, csak annyiban kijavítanám őt, hogy nem lány a barátnőjének a tesója, hanem fiú.
2020. jún. 10. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem engedd el ezt a vonalat. Ez gerinctelen volt amit tettél. A barátnőd testvérét hagyd békén, és zárd le magadban. Ha kamatyolni akarsz pasikkal akkor pedig legyél gerinces és valld be a barátnődnek hogy biszex vagy és szükséged van a pasival való szexre is. Attól hogy biszex vagy, még nem kell született seggfejnek és gerinctelennek lenned sem.

Amúgy ha képes vagy megcsalni, akkor nem hiszem hogy annyira nagyon szeretnéd a barátnőd.

2020. jún. 10. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te ne mondj semmit, hanem lépjél le. A barátnőddel való kapcsolat úgyis kuka, de ne cseszd el a testvérével való kapcsolatát is. Majd a tesó megálmodja, hogyan adja ezt be a csajnak, ha egyáltalan elmondja. Te meg próbálj meg nem megdugni mindent, ami mozog...
2020. jún. 10. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is lépj le csendben, ne törd össze a csajt.

Ha már ekkora gyökér voltál.

Had legyen a csajnak a továbbiakban normális élete és normális párja.

Húzz el gyorsan.

2020. jún. 10. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Akár hetero akár bi-, meleg- vagy más módon történt biz' megcsaltad a párodat, ráadásul egy rokonával. Lépj le úriemberként, ne tedd tönkre a másik ember családját.
2020. jún. 10. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

Ma már eléggé felvilágosult a világ, hogy ez ne legyen gond!

Ha jól esett, máskor is szophattok egy jót! Nem kell egy zacsiürítésből tragédát csinálni! Jól jöttök majd egymásnak, ha a leendő feleségeteknek "fáj a feje" ! :)

2020. jún. 10. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!