Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, volt mar veletek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, volt mar veletek olyan hogy nem volt honapokig baratnötök es annyira akartatok mar szexelni hogy egy haverotokkal is lefeküdtetek volna?

Figyelt kérdés

ha igen meg is tettetek volna? vagy csak gondoltatok ra?

mennyi idösen törtent?

2019. okt. 25. 18:56
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem, de a minap azt álmodtam, hogy egy 2F+1N felállásos hármasban az egyik kollega lecummantott.
2019. okt. 25. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem - mármint attól függ. Egy hetero akkor sem fog pasival semmit csinálni ha x éve nem szexelt, egy biszexnek meg tökmindegy, annak bizonyára megfordul a fejében ilyen is.
2019. okt. 25. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Biszex kategoriában ez egy kb. felesleges kérdés...
2019. okt. 26. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
prostik.
2019. okt. 29. 16:11
 5/6 -remete- ***** válasza:
100%
Igen. Igy derült ki hogy a fiuk is vonzanak. :)
2019. okt. 29. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolok rá ,de megtenni nem tudnám. Ez inkább a szex hiánya, Illetve perverzio. Mellé én nem ...opnék, de más leophatna. Szóval inkább ezeket a dolgokat inkább nevezném látens bi,dolognak.
2019. okt. 29. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!