Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiukent mi volt amit be mertetek vallalni a haverotokkal? Kort is irjatok legyszives.
Én fiúval fiatalon, tizenöt évesen egy, a nyaralásom utolsó napján egy külföldi korombéli passzív meleg sráccal vesztettem el a szűziségem. Szó szerint letámadott nagy örömömre a tengerparton. Egy amúgy tengerpart felé nyitott, de amúgy befelé takart helyen gyönyörű volt az is és fények is. Addig jobbára csak kerületük egymást, és néha beszélgetünk, de ezekből tudta másnap elutazok. Ő kereset engem egész addig. Nagyjából egy évvel előtte már volt lánnyal is anális szex. Azért nem kicsit bénáztam, de jó volt mind a kettőnknek végül. És elérhetőséget is váltottuk. - neki már meleg párkapcsolata van.
Még jó, hogy lányok miatt akkor is volt óvszer nálam.
Után egy kapcsolatig - igen rövid ismerkedés utáni szerelemig - szex haverokkal. Nem is tudtam addig, hogy mennyi passzív, és passzív szerepre vállalkozó korombeli meleg is van a haveri körömben, majd csak oral is volt. Elég hamar én lettem a tapasztaltabb fél.
Szóval in media/medias res.
19.5/aktív biszex pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!