Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban lefeküdtem barátnőmmel. Most akkor bi vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem álmomban barátnőmmel, én tök hamar elmentem, de mivel én nem tudtam jól megujjazni, ezért inkább leszoptam. Szóval volt farka is. Ezért szerintem hetero vagyok, de mivel amúgy csaj volt ezért felmerült bennem, hogy lehet, hogy bi. De amúgy is csak egy álom vol. Szerintetek mi vagyok?2018. júl. 23. 22:13
1/6 anonim válasza:
Én meg azt álmodtam, hogy bankot raboltam. Akkor én most bankrabló vagyok??
2/6 anonim válasza:
Vonzódsz lányhoz/nőhöz? Ha nem akkor ez csak egy fura álom volt, ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget.
3/6 anonim válasza:
EZ csak álom.
Amúgy akarsz valamit nőktől?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen
2018. júl. 23. 22:16
5/6 A kérdező kommentje:
Hát már sokat gondolkodtam ezen. Meg már smároltam is lánnyal. De a szex nem annyira vonz.
2018. júl. 24. 08:43
6/6 anonim válasza:
Smároltál már nővel, és ha jól értem, mást is el tudsz képzelni velük, bár még dolgozik benned a félelem. Mindez úgy, hogy álmodban már lefeküdtél a barátnőddel.
Ezek lehetnek az első lépések az önmagad megismeréséhez vezető úton, aminek a végén kiderülhet, hogy milyen beállítottságú is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!