Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Derült-e már ki sportcsapattár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Derült-e már ki sportcsapattársatokról, hogy meleg/bi? Volt vele kalandotok vele?

Figyelt kérdés

Most nem feltétlenül a zuhanyzós hokizásokra gondolok, mert nekem ezek a sztorik kicsit kamugyanúsak, hogy heterók együtt verik csapatostul...

Inkább olyanokra vagyok kíváncsi, hogy Tinderen felhozott egy csapattársat, vagy bárhogy máshogy megtudtad valakiről, hogy meleg/bi, hasonlók.

Privátban is küldhetitek, én is szívesen elmondom.

2020. jún. 9. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én látásból ismertem egy srácot, aki unokatesómnak volt csapattársa. Aztán amikor előfizettem tinder goldra meglepődve néztem, hogy az a srác jobbra húzott, pedig volt már barátnője is, szóval nem gondoltam róla, hogy akár bi is lehet :D. Legalábbis nem hiszem, hogy azért húzott jobbra mert "ismer". :D
2020. jún. 10. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:
96%
egyszer kettesben maradtunk a zuhanyzoban es dumaltunk,aztan felállt neki,mikor észrevettem nekem is,es odalépett es megmarkolta,nem ellenkeztem en is az övét...aztan vadul megcsokoltuk egymast es oda vissza szo.ptuk egymast ,mi titkunk maradt
2020. jún. 10. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!