Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kivertem haverommal akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kivertem haverommal akkor meleg vagy? Vagy biszex?

Figyelt kérdés

Csak úgy jött, nem terveztük csak megtörtént

Élveztem amugy, de most meg szarul érzem magam miatta hogy ezt csináltuk

2020. jún. 4. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy te kiverted egy haveroddal, én miért lennék meleg? Nooooormális??? :o
2020. jún. 4. 10:21
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
Minimum biszex vagy, de lehet, hogy teljesen bemelegedtél.
2020. jún. 4. 10:23
 3/23 A kérdező kommentje:

Bocsi, elírtam

Szoval ha ezt csináltam meleg vagyok?

2020. jún. 4. 10:26
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
Dehogyis, ebbe semmi meleg nincs! Majdnem minden fiú csinálja legalább egyszer valakivel! :)
2020. jún. 4. 10:36
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindenképpen van benne biszexualitás.
2020. jún. 4. 10:39
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Totál heterok nem verik ki együtt, van benned bi hajlam. Élvezted az a lényeg! Ne érezd magad rosszul ez miatt.

Ha jó volt, máskor is fogod csinálni és akár ki is vered másnak. Senkire nem tartozik csak rád és akivel vered. Magaddal meg lehetsz őszinte.

Egyszer élsz, tedd ami jól esik!

2020. jún. 4. 10:39
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Csak te vetted neki, ő neked, vagy mindketten egymásnak?
2020. jún. 4. 10:47
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

Igen, van benned biszex vágy, mivel azt élvezted, az váltott ki izgalmat hogy a haveroddal - egy másik pasival együtt - csináltad. Még nem fogtad meg a másikét, még nem fogta meg neked (bár lehet igen), de ez az első fázis.

Egyébként meg ahogy a #6-os írja, ne foglalkozz azzal "mi vagy", nem a definíciókon múlik a boldogság, hanem hogy elfogadd saját magad, másra nem tartozik amúgy sem.

2020. jún. 4. 10:51
 9/23 A kérdező kommentje:

De ő megfogta és húzogatta nekem, én csak megfogtam neki mert megkért rá de nem huzogattam neki.

De en nem akarok bi lenni, jó ezt eleveztem amugy akkor, de kiutan elelveztem mar tök szarul éreztem magam miatta, meg azota is

2020. jún. 4. 11:21
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
Más meg nem szeretne alacsony lenni, ez van. Attól még biszex vagy.
2020. jún. 4. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!