Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kivertem haverommal akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kivertem haverommal akkor meleg vagy? Vagy biszex?

Figyelt kérdés

Csak úgy jött, nem terveztük csak megtörtént

Élveztem amugy, de most meg szarul érzem magam miatta hogy ezt csináltuk

2020. jún. 4. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha egyszer kipróbáltad, de nem vágysz rá többet, akkor nem feltétlen vagy biszex. Ne kattogj ezen. Ha megismételnéd, akkor egyértelmű mi a helyzet.
2020. jún. 4. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

"Kételkedsz, tehát būżi vagy"

Na jó, nem ennyire direkt módon, de valami kis hajlam lehet benned

2020. jún. 4. 12:52
 13/23 kovpet ***** válasza:
81%

Nem attól vagy meleg/bi, hogy teszel vagy nem teszel valamit. A vágyak határozzák meg és ezekre nem vagy hatással.

A tetteidre hatással vagy, el tudod nyomni a vágyat, csak értelme nincs, mert nem leszel boldog, ha így teszel. Nem ártasz senkinek ezzel, ha mindketten élvezitek, akkor miért ne csinálnátok?

2020. jún. 4. 13:09
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Azt irtad, hogy elvezted, ahogy huzogatta neked, azaz jol erezted magad abban a helyzetben beindulva. Baratkozz a gondolattal, hogy biszex vagy!😉
2020. jún. 4. 13:22
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem akarsz bi lenni? (Nem mintha döntés kérdése lenne)

Én ha tehetném akkor meleg helyett bi lennék, csak hogy a lehető legnagyobb számú emberek közül válogathassak partner-/párkeresésnél.

2020. jún. 4. 13:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy most bűntudatod van, mert tudod,hogy ez nem szokványos dolog. De később ez elmúlik, és a vágy ismét előjön, akár évekkel később is.Ne zavarjon, sok millió ember van még rajtad kívül,aki így tett, és vagy elfelejtette, vagy megélte a biszexségét.(és köszöni jól van)
2020. jún. 5. 07:44
 17/23 ftf1983 ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. jún. 5. 10:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
megértelek én is sokáig rosszul éreztem magam utána. Egy darabig nem is taliztunk.
2020. jún. 5. 10:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő válsszokat! Sokat segítettetek, ma délutánra felhívott magáhozmegint, aztmondtam felmegyek
2020. jún. 5. 10:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Történt valami délután?
2020. jún. 6. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!