Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki ítéli el és ki nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ítéli el és ki nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ki ítéli el és ki nem, a leszbikus, biszex, homoszexuális embereket?

Én egy 21 éves biszex srác vagyok, bár inkább a fiúk felé húzok jobban.

Így e miatt én egyáltalán nem ítélek el semmit az ilyen emberekben.

Ti hogy vagytok ezzel a témával?

2020. jún. 2. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

A biszexuális nőket általában nem ítélik el - inkább beszállni akarnak a buliba :)

Férfiak vonatkozásában, vannak felmérések erre vonatkozóan (széles körű reprezentatív mintán alapulók), s elég alacsony fokú még a társadalmi elfogadottsága (főleg a kisebb településeken).

2020. jún. 2. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem érintene a dolog,sem ítélném el az LMBTQ embereket.

:)

(N)

2020. jún. 2. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Elfogadó ember vagyok, csak a kétszínű, rosszindulatú embereket ítélem el.
2020. jún. 2. 19:37
 4/12 StevenUp ***** válasza:
73%

Miért foglalkoztat az téged hogy ki ítél el és kit miért?

Mindenki a saját életével foglalkozzon és boldogabb lenne a világ

2020. jún. 2. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs jó érv amellett hogy bárki elítéljen egy embert csak azért mert nem hetero.

Sokan kapásból a "nem természetes, nem normális" dologgal jönnek, de azt kétlem hogy pl. a műtét ellen döntenének ha begyulladna a vakbelük. Pedig aztán az sem természetes. Arról nem is beszélve hogy az állatvilágban is van homoszexualitás.

Ezután sokan jönnek azzal, hogy utálják ahogy a prájdon rázzák magukat. De ekkor máris nem melegekről beszélünk hanem a melegek egy elenyésző részéről. És nekik sem a melegségükkel van problémájuk, hanem az exhibicionizmusukkal.

2020. jún. 2. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem ítélek el senkit a szexuális hovatartozása miatt. Azonban bi férfival nem kezdenék párkapcsolatot. A Pride-dal pedig jelen formájában nem értek egyet. Mármint, értem hogy mit akarnak, meg is értem, de azt hogy színes maskarákban és egy szál tangában rohangásznak a fővárosban az elfogadásért demonstrálva, valahogy ebben a formában nekem visszás. De hangsúlyozom, magukkal a meleg és bi emberekkel nincs bajom.
2020. jún. 3. 00:25
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Mi a baja a színes maskarákkal? Másrészt nézz meg egy közvetítést egy prideról itt budapesten, az emberek 99%-a teljesen fel van öltözve. Az csak egy tévképzet, hogy a prideosok egy szál tangában illegetik magukat a gyerekek előtt.
2020. jún. 3. 01:40
 8/12 Bacardiboykvar ***** válasza:
91%
Én személy szerint senkit nem ítélek el a szexuális hovatartozása miatt, de egyéb területeken sem az életben. Nem jártam a cipőjében, nem ítélkezem! Ha tükörbe nézek, akkor meg pláne nem, hisz nekem is vannak biszexuális irányultságaim, bár kapcsolatot csak nővel tudok elképzelni. 44 éves enyhén biszex pasi vagyok.
2020. jún. 3. 07:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még BDSM kedvelő is vagyok. Milyen jogon ítéleznék.:P
2020. jún. 3. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Van két biszexuális fiú barátom is. Egyikük fiúkhoz, másikuk lányokhoz húz inkább, de nélkülük sivár lenne az életem mert tök jó arcok. Én magam sem vetem meg lányként a szép kerek női feneket pl.

Szóval én nyitott elméjűnek vallom magam ilyen szempontból és leszarom ki kihez vonzódik, amíg nem arról van szó, hogy konkrétan hozzám.

2020. jún. 3. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!