Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki ítéli el és ki nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ítéli el és ki nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ki ítéli el és ki nem, a leszbikus, biszex, homoszexuális embereket?

Én egy 21 éves biszex srác vagyok, bár inkább a fiúk felé húzok jobban.

Így e miatt én egyáltalán nem ítélek el semmit az ilyen emberekben.

Ti hogy vagytok ezzel a témával?

2020. jún. 2. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Biszex férfi vagyok. Nagyon furcsa lenne, ha akár téged, akár bárki mást elítélnék azért, mert biszex, vagy meleg. Senki nem tehet a szexuális beállítottságáról. Ezért elítélni bárkit nem normális.
2020. jún. 7. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es vagyok. Egyébként nagyon érdekesnek tartom, hogy nekem gyerekként soha nem volt beszélgetésem a családommal, erről. Soha nem hallottam a nézeteikről és mikor tévében vagy interneten, vagy akár a valóságban láttam melegeket olyan természetes volt, hogy az (is) egy normális dolog. Ellenben vannak ismerőseim akik azt mondták gyerekként, hogy ellenezték a melegeket, azért, hogy jobban elfogadják őket a közösségben. Szerintem ez a rasszizmusra is érvényes. Gyerekként nem látod a másik embert rossznak a szexuális hovatartozása vagy a bőrszíne miatt. Szerintem ezt a koncepciót neveléssel aggatják az emberre.
2020. jún. 7. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!