Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi a legvadabb vágyatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2020. ápr. 11. 18:35
71/74 anonim válasza:
Egy fiú lány párost használni akik mindketten sub-ok. Egymást nagyon szeretik. Engem viszont szolgálnak.
72/74 anonim válasza:
Egy másik bivel megismerkedni!
73/74 anonim válasza:
A magnumban egy szopja a farkam, egy nyalja a seggem, miközben egy farkat szopok.
44 uni biszex.
74/74 anonim válasza:
mivel még sohasem voltam férfivel ezért nagyon kipróbálnám, hogy milyen ha megdug valaki
fiatal vagyok, de sajnos elég alacsony, vékony és kicsit nőies a testem
ezért szerintem kevés esélyes van az aktívoknál, mert ő férfiasabb passzívot keresnek
szóval talán kipróbálnám passzív szerepben a szexet
és mivel a kérdés a legvadabb szexuális vágyainkról szól
ezért én azt mondanám, hogy nekem talán az, hogy amikor először lennék férfival, akkor egyből kettővel szexeljek :P
már elsőre két aktívval szexeljek
hogy ameddig az egyik dugja a seggem, addig a másikat szopom és utána cserélnek :P
sok pózban, stb :P
ha valaki beszélgetne, írhat privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!