Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok nektek mi a legvadab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok nektek mi a legvadabb vágyatok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2020. ápr. 11. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
85%
Egy fiú lány párost használni akik mindketten sub-ok. Egymást nagyon szeretik. Engem viszont szolgálnak.
2023. febr. 15. 05:09
 72/74 anonim ***** válasza:
75%
Egy másik bivel megismerkedni!
2023. febr. 15. 09:22
 73/74 anonim ***** válasza:
86%

A magnumban egy szopja a farkam, egy nyalja a seggem, miközben egy farkat szopok.

44 uni biszex.

2023. febr. 15. 12:48
 74/74 anonim ***** válasza:
90%

mivel még sohasem voltam férfivel ezért nagyon kipróbálnám, hogy milyen ha megdug valaki

fiatal vagyok, de sajnos elég alacsony, vékony és kicsit nőies a testem

ezért szerintem kevés esélyes van az aktívoknál, mert ő férfiasabb passzívot keresnek

szóval talán kipróbálnám passzív szerepben a szexet

és mivel a kérdés a legvadabb szexuális vágyainkról szól

ezért én azt mondanám, hogy nekem talán az, hogy amikor először lennék férfival, akkor egyből kettővel szexeljek :P

már elsőre két aktívval szexeljek

hogy ameddig az egyik dugja a seggem, addig a másikat szopom és utána cserélnek :P

sok pózban, stb :P

ha valaki beszélgetne, írhat privit

2023. febr. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!