Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek mi a legvadabb vágyatok?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2020. ápr. 11. 18:35
21/74 manly válasza:
Ülök valakinek a farkán háttal, közben egy lány velem foglalkozik-szop, meg beleül közben az enyémbe.
22/74 kisördög1 válasza:
Hogy egy (vagy több) érett pasi irányítva kihasználjon és élvezkedjen rajtam, dominánsan.
23/74 anonim válasza:
Egy fiatal bi srác szopna egymás után 2x.
24/74 anonim válasza:
Nekem már az is vad, ha találok valakit, akivel kipróbálhatom.
40/F
25/74 anonim válasza:
Min 4 bika dugja rongyosra a formás izmos seggemet és számat! Szeretnék spermában fürdeni.....
28
26/74 anonim válasza:
Letérdelni egy ifi sportcsapat srácai elé, akik körbeállnak engem, szopom őket, a végén meg az arcomra verik, vagy a számba élveznek... (42/bi)
27/74 anonim válasza:
Találni egy normális, ápolt, értelmes srácot, aki nem kövér, nem gebe, formás és szép a farka, nem volt már meg neki a fél város, nem alkalmikat keres, nem tűnik el pár perc után és még a közelemben is van.
No, nekem ez a legvadabb vágyam, ami egyre inkább úgy néz ki, hogy sosem teljesül.
28/74 A kérdező kommentje:
Lehet hogy teljesülne ha nem úgy állnál hozzá, hogy nem fog. Meglepő lehet, de az alkalmiból is lehet kapcsolat. 4 évet jártam egy alkalmiból lett partneremmel...
2022. jan. 6. 10:18
29/74 anonim válasza:
A barátnőm utasit 3 srácot,hogy bánjanak velem nőként és dugjanakmeg egyszerre (és külön külön is) aztán ,lepisilnek a számba is.
27/f
Privát nem kell!
30/74 anonim válasza:
Két farkat szopni vagy egyik dug másik szopat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!